EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Dunaújváros

Győzött a Rozé Fröccs

Megvédte bajnoki címét a Szabadság Kupa kispályás labdarúgótorna küzdelmeiben a Rozé Fröccs csapata. A tíz együttest felvonultató kupán a győzelemig vezető út azonban nem volt sétagalopp a régi-új bajnok számára.

Ötödik alkalommal rendezték meg az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából szervezett Szabadság Kupa kispályás labdarúgótornát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Az eseményen összesen tíz csapat mérte össze tudását. A mérkőzések reggel nyolc órakor kezdődtek, délután pedig a legjobb négy együttes találkozott egymással. Az elődöntőig a címvédő Rozé Fröccs együttesén kívül a Széchenyi Pékség, az Extra és a Tízpróbások csapatai jutottak el, ahonnan végül az Extra és a Rozé Fröccs  jutott a döntőbe.


Ötödik alkalommal rendezték meg a Szabadság Kupát a sportcsarnokban

A fináléban a rendes játékidőt követően 1-1-es állást mutatott az eredményjelző, így végül büntetőrúgásokkal dőlt el a végső győztes: ezúttal (is) a Rozé Fröccs csapata szerezte meg az elsőnek járó trófeát. A bronzmérkőzésen a Tízpróbások együttese 2-1-re győzte le a Széchenyi Pékség gárdáját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.