EUR: 320,67 Ft
CHF: 279,60 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Dunaújváros

Győzött a Rozé Fröccs

Megvédte bajnoki címét a Szabadság Kupa kispályás labdarúgótorna küzdelmeiben a Rozé Fröccs csapata. A tíz együttest felvonultató kupán a győzelemig vezető út azonban nem volt sétagalopp a régi-új bajnok számára.

Ötödik alkalommal rendezték meg az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából szervezett Szabadság Kupa kispályás labdarúgótornát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Az eseményen összesen tíz csapat mérte össze tudását. A mérkőzések reggel nyolc órakor kezdődtek, délután pedig a legjobb négy együttes találkozott egymással. Az elődöntőig a címvédő Rozé Fröccs együttesén kívül a Széchenyi Pékség, az Extra és a Tízpróbások csapatai jutottak el, ahonnan végül az Extra és a Rozé Fröccs  jutott a döntőbe.


Ötödik alkalommal rendezték meg a Szabadság Kupát a sportcsarnokban

A fináléban a rendes játékidőt követően 1-1-es állást mutatott az eredményjelző, így végül büntetőrúgásokkal dőlt el a végső győztes: ezúttal (is) a Rozé Fröccs csapata szerezte meg az elsőnek járó trófeát. A bronzmérkőzésen a Tízpróbások együttese 2-1-re győzte le a Széchenyi Pékség gárdáját.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.