EUR: 357,82 Ft
CHF: 338,70 Ft
2020. április 07., kedd
Herman

Egyéb Dunaújváros

Győzött a Rozé Fröccs

Megvédte bajnoki címét a Szabadság Kupa kispályás labdarúgótorna küzdelmeiben a Rozé Fröccs csapata. A tíz együttest felvonultató kupán a győzelemig vezető út azonban nem volt sétagalopp a régi-új bajnok számára.

Ötödik alkalommal rendezték meg az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából szervezett Szabadság Kupa kispályás labdarúgótornát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Az eseményen összesen tíz csapat mérte össze tudását. A mérkőzések reggel nyolc órakor kezdődtek, délután pedig a legjobb négy együttes találkozott egymással. Az elődöntőig a címvédő Rozé Fröccs együttesén kívül a Széchenyi Pékség, az Extra és a Tízpróbások csapatai jutottak el, ahonnan végül az Extra és a Rozé Fröccs  jutott a döntőbe.


Ötödik alkalommal rendezték meg a Szabadság Kupát a sportcsarnokban

A fináléban a rendes játékidőt követően 1-1-es állást mutatott az eredményjelző, így végül büntetőrúgásokkal dőlt el a végső győztes: ezúttal (is) a Rozé Fröccs csapata szerezte meg az elsőnek járó trófeát. A bronzmérkőzésen a Tízpróbások együttese 2-1-re győzte le a Széchenyi Pékség gárdáját.

Kapcsolódó Cikkek