2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

Győzött a Rozé Fröccs

Megvédte bajnoki címét a Szabadság Kupa kispályás labdarúgótorna küzdelmeiben a Rozé Fröccs csapata. A tíz együttest felvonultató kupán a győzelemig vezető út azonban nem volt sétagalopp a régi-új bajnok számára.

Ötödik alkalommal rendezték meg az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából szervezett Szabadság Kupa kispályás labdarúgótornát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Az eseményen összesen tíz csapat mérte össze tudását. A mérkőzések reggel nyolc órakor kezdődtek, délután pedig a legjobb négy együttes találkozott egymással. Az elődöntőig a címvédő Rozé Fröccs együttesén kívül a Széchenyi Pékség, az Extra és a Tízpróbások csapatai jutottak el, ahonnan végül az Extra és a Rozé Fröccs  jutott a döntőbe.


Ötödik alkalommal rendezték meg a Szabadság Kupát a sportcsarnokban

A fináléban a rendes játékidőt követően 1-1-es állást mutatott az eredményjelző, így végül büntetőrúgásokkal dőlt el a végső győztes: ezúttal (is) a Rozé Fröccs csapata szerezte meg az elsőnek járó trófeát. A bronzmérkőzésen a Tízpróbások együttese 2-1-re győzte le a Széchenyi Pékség gárdáját.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.