2020. március 30., hétfő
Zalán

Egyéb Tatabánya

Győztek a tigrisek

Meglehetősen sok esemény kísérte a Grundfos Tatabánya KC és a Vecsési KC mérkőzését, amely a tigrisek győzelmével zárult: ünnepléssel párosult a kezdődobás, a vecsésiek pedig büszkék lehetnek a meccs végén megtett gesztusukra.

– Nagyon hálás vagyok a köszöntésekért, jól esett, de a meccs kezdődobása? Na, az mindent vitt! – így kommentálta Pálinkás József az ötvennyolcadik születésnapjára érkezett jókívánságokat. Az Agora Nonprofit Kft. három évtizede itt dolgozó munkatársa libaőrös karral végezhette el a dobást, ami a Grundfos Tatabánya KC újabb győztes meccsének első jelenete lett.


Vladan Matics együttese végig komolyan vette a találkozót, amelyen a pont nélküli sereghajtó, a Vecsés volt az ellenfél, mégis jó kis meccset láthatott a mindig hálás tatabányai közönség. Külön öröm volt, hogy a meccsen szerepet kaptak a Tatabánya fiataljai is. Rozner Kevin négy, Rosta Miklós három alkalommal szerzett gólt.

– Köszönöm a mesternek, hogy lehetőséget adott, mi pedig igyekeztünk élni vele – mondta el a meccs után a saját nevelésű Rozner, aki kiemelte: a kezdeti, védekezésbeli hiányosságokat sikerült javítani és a támadásokat is eredményesen befejezni.

A vecsésiek a játékukkal nem hagytak maradandót Tatabányán, ám olyant tettek, amilyet a japánok az idei futball-vb során több alkalommal.

Kapcsolódó Cikkek