2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Gyurcsány nyilatkozzon, jutott-e Magyarországra az ellopott pénzből

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője szerint Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének nyilatkoznia kell, milyen kapcsolat fűzi az Interpol által körözött bolgár üzletemberhez.

Sajtóinformációk szerint Cvetan Vaszilev ellen az Interpol nemzetközi körözést adott ki.


Hollik István keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Gyurcsány Ferencnek közös cégei és üzletei vannak a férfival, az egyik legnagyobb bolgár bank tulajdonosával, aki a gyanú szerint 600 milliárd forintnak megfelelő pénzt lopott el.

A Fidesz-KDNP ezért felszólítja Gyurcsány Ferencet, hogy nyilatkozzon arról, jutott-e Magyarországra ebből a pénzből. Azt is követelik: a politikus, számoljon be arról, hogy pontosan milyen kapcsolat fűzi “ehhez a bűnözőhöz”, és arra is várják a választ, hogy a Demokratikus Koalíció kapott-e abból a pénzből, amelyet Cvetan Vaszilev ellopott.

Hollik István hangsúlyozta, hogy Gyurcsány Ferencnek tisztáznia kell magát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.