EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,85 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Belföld

Hajmeresztő! Ezekre a kérdésekre válaszolna nemmel a DK politikusa

Egészen elképesztő érveléssel magyarázza Bauer Tamás, hogy miért válaszolna nemmel a nemzeti konzultáció egyes kérédseire.

A DK politikusa hosszas fejtegetésben próbálja megmagyarázni érvelését, de azt már az elején leszögezi, egyébként nem is fogja kitölteni a kérdőívet. A lényeg azonban mégis az, hogy Bauer  a nemzeti konzultáció kapcsán azt írja,nemmel válaszolna arra a kérdésre is,hogy a népességcsökkenési problémákat hazai gyermekvállalással kellene megoldani,nem a bevándorlással.


A DK politikusa azt írta a Facebookon, hogy 1., 2. és 9. kérdésre biztosan nemmel válaszolna.

„Az 1. kérdés azzal kér egyetértést, hogy az ország súlyos demográfiai problémáját nem bevándorlással, hanem több hazai gyerekvállalással kell megoldani” – írja Bauer, aki szerint Magyarországnak is bevándorlásra lenne szüksége, mint a nyugat-európai országoknak.


Ezen kívűl nemmel válaszolna arra a kérdésre is, hogy továbbra is munkavégzéshez kössék a családtámogatást.

A 9. kérdésre, hogy minden gyereknek joga van apához és anyához, szintén nemmel válaszolna a politikus, derült ki az írásából.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hétszemélyes öröm a családnak

  Hétszemélyes öröm a családnak

  Szinte még alig-alig szoktunk hozzá, hogy ma már minden márka megalkotta a maga SUV-ját, a Skoda Kodiaq máris kategóriájában egy még nagyobbat ugrott.

 • Októberben polgármestereket választunk

  Októberben polgármestereket választunk

  Október 13-án rendezik a magyarországi önkormányzati választásokat. Ez lesz Magyarország történetének nyolcadik szabad önkormányzati voksolása, amely sokban különbözik az országgyűlési és az európai parlamenti választásoktól.

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.