EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Hatalmas aranybánya az Agymenők sorozat

A Forbes listája szerint idén újra az Agymenők egyik sztárja lett a világ legjobban fizetett sorozatszínésze.  A Sheldon Coopert alakító Jim Parsons már negyedik éve letaszíthatatlan a dobogó legfelső fokáról, 26,5 millió dolláros, nagyjából 7,5 milliárdos bevételével a 2018. június 1-jével záruló évben.

Az Agymenők 12., záróévadában nem csak Parsons keresett a legtöbbet, de az öt legjobban fizetett sorozatszínészből négy a szériában játszik. Johnny Galeckit, Kunal Nayyer és Simon Helberg is milliárdokat szedett össze a vizsgált 12 hónapban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.