2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Sport

Hazatér a Vidi

Három év után hazatér a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő MOL Vidi FC, amelynek megújult stadionját az Újpest elleni szerdai bajnoki mérkőzéssel avatják fel.

A Vidi megújult régi-új otthona, a 13,98 milliárd forintos beruházás keretében megvalósult Sóstói Stadion már az UEFA szigorított, IV-es kategóriájának elvárásaihoz illeszkedik: 14 200 fős befogadóképességével nagy nemzetközi találkozóknak adhat otthont. A létesítmény főpróbáját múlt kedden tartották egy minitorna rendezésével, amelyen a felvidéki DAC, a Puskás Akadémia FC és a Vidi U15-ös csapata vett részt.


Székesfehérvár, 2018. november 19.
Az új székesfehérvári Sóstói Stadion 2018. november 19-én. A 14 200 ember befogadására alkalmas stadion 14 milliárd forintba került. A MOL Vidi FC tulajdonosa, a Fehérvár FC Kft. bérli a stadion sport- és irodai célú részeit Székesfehérvár önkormányzatától
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Kapcsolódó Cikkek

  • Szalah vs. Lewandowski

    Szalah vs. Lewandowski

    Akár előrehozott döntő is lehetne a labdarúgó Bajnokok Ligája mai esti slágermérkőzése, ugyanis a Liverpool találkozik a Bayern Münchennel. Most minden szem a csoportkör gólkirályára (8 találat), Robert Lewandowskira szegeződik majd, míg a hazaiaknál Mohamed Szalahtól várják a gólokat.

  • 26 másodperc alatt lecsapták a világbajnokot

    26 másodperc alatt lecsapták a világbajnokot

    Hamar véget ért az Ultimate Fighting Championship (UFC) Phoenixben rendezett gálájának főmeccse, amelyen egykori nehézsúlyú világbajnok, Cain Velasquez csapott össze a kameruni-francia Francis Ngannouval.