EUR: 334,65 Ft
CHF: 311,59 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb XVIII.kerület

Háznak rohant egy kamion

Családi házba csapódott egy ásványvizet szállító kamion múlt csütörtök este Albertirsán, a sofőr megsérült − tájékoztatott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az épületben lakó két idős ember éppen vacsorázott, amikor a baleset történt, de ki tudtak menekülni az utcára. Ugyanakkor a becsapódó kamion több gázcsonkot is eltört, a tűz- és robbanásveszély miatt a környező családi házak lakóinak is el kellett hagyniuk az otthonukat.

A kamion a Somogyi Béla utcában először egy parkoló autónak ütközött, majd ezt követően a ház falát kidöntve az épületben állt meg. Rakománya, az ásványvizes palackok leestek a raktérről, és szétszóródtak az úttesten. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott vezetőfülkéből, majd átadták a mentőknek.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.