2019. április 24., szerda
György

Egyéb XVIII.kerület

Háznak rohant egy kamion

Családi házba csapódott egy ásványvizet szállító kamion múlt csütörtök este Albertirsán, a sofőr megsérült − tájékoztatott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az épületben lakó két idős ember éppen vacsorázott, amikor a baleset történt, de ki tudtak menekülni az utcára. Ugyanakkor a becsapódó kamion több gázcsonkot is eltört, a tűz- és robbanásveszély miatt a környező családi házak lakóinak is el kellett hagyniuk az otthonukat.

A kamion a Somogyi Béla utcában először egy parkoló autónak ütközött, majd ezt követően a ház falát kidöntve az épületben állt meg. Rakománya, az ásványvizes palackok leestek a raktérről, és szétszóródtak az úttesten. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott vezetőfülkéből, majd átadták a mentőknek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.