EUR: 364,49 Ft
CHF: 345,45 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Belföld

Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

Ariel Ricker szervezetét is támogatja Soros György alapítványa /Fotó: AlJazeera.tv

Döbbenetes, hogy a magukat liberális jogvédőként beállító migránsmentő NGO-k milyen körmönfontan igyekeznek átverni az Európai Unió határellenőrző rendszerét, hogy újabb és újabb migránsokat juttassanak be Európába. A mostani gigászi lebukás annál a Soros György által is pénzelt Advocates Abroad nevű álcivil szervezetnél következett be, amely elsősorban a Földközi-tenger térségében „intézi” a migránsok „jogsegélyezését”.


A beszélgetést a kanadai jobboldali médiaszereplő, Lauren Southern producere, George Llewelyn-John készítette Ariel Rickerrel, az Advocates Abroad vezetőjével, aki hosszasan magyarázza, milyen trükkökkel igyekeznek rávenni a bevándorlási ügyekben eljáró EU-s hivatalnokokat, hogy menekültként regisztrálják a náluk jelentkezőket.

Teszik mindezt Leszbosz szigetén, ahol a legsúlyosabb migrációs krízis uralkodik évek óta. Lauren Southern filmjében elmondja: beszéltek az ottani táborban élő menekültekkel, akik szerint szép számmal találhatók közöttük ISIS-harcosok és egyéb köztörvényes bűnözők is, akiket ugyanígy kiokosítanak az álcivilek.


Az Advocates Abroad képtelen volt bármit is cáfolni Southern filmjéből, csupán annyit reagáltak, hogy „politikai támadás áldozatai” lettek.

Erre tanítják a menekülőket (részletek Ricker beszámolójából)

„Elmondjuk nekik, hogy ez színjátszás, csak színház az egész…” (a menekültügyi eljárás – a szerk.).

„Ahhoz, hogy ezen átjussanak (a menekültügyi procedúrán – a szerk.), el kell játszaniuk a szerepüket, ami egy traumatizált menekülő figurája…”.

„Az EASO (European Asylum Support Office – Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal) hivatalnokai kib***ott ostobák, csak annyit tudnak, amennyi a papírjaikra van írva…”.

„Megtanítjuk őket (a migránsokat – a szerk.), hogyan lépjenek be az irodába, hogyan mutatkozzanak be, mikor álljanak fel… arra is, hogy ha kell, kérjenek szünetet… mert a következetesség a legfontosabb, ha olyan helyzetben vagy, hogy hazudnod kell…”.

„Azt is megtanítjuk, hogyan kell imádkozni (keresztény módra)” – utóbbi azért is nagyon fontos, mert – ahogy Ricket elmondja – arra bátorítják a menedékkérőket: vallják magukat üldözött kereszténynek, ezzel elnyerik a görög ortodox egyház támogatását.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek