2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Helyreigazítás

A portálunkon 2018. október 30-án „Kiderült! Szilágyi György a riói olimpiára többmilliós ajándékutat fogadott el” címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük az Origo.hu cikkére hivatkozva, hogy Szilágyi György, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője ajándékutat fogadott el a 2016-os, Rio de Janeiróban megrendezett nyári olimpiai játékokra.

A valóság ezzel szemben az, hogy Szilágyi György a 2016-os nyári olimpiára hivatalos minőségében, a 2024ben Budapesten megrendezni tervezett nyári olimpiai játékok pályázatának lebonyolítására létrehozott Budapest 2024 Kft. szervezésében, az olimpiai pályázat megvalósításának támogatására alakult Olimpiai Védnökök Testületének tagjaként utazott el.

Valótlanul állítottuk tovább azt is, hogy a repülőgépen business-osztályon utazott Brazíliába.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját, A varázsfuvolát tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) német nyelven, magyar feliratozással, Hábetler András rendezésében április 30-án a pécsi Kodály Központban – tájékoztatta az együttes az MTI-t.

 • Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

 • Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Csaknem háromszor nagyobb eséllyel kapnak el valamilyen fertőzést azok a macskák, amelyeket gazdáik hagynak szabadon kószálni a külvilágban, mint azok a cicák, amelyeket nem engednek ki a szabadba – állapították meg amerikai kutatók, megjegyezve, hogy a házi macskák bizonyos betegségei az emberre is átterjedhetnek.