2019. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Sport

Hét év után új bajnoka van a kínai futball-ligának

A Sanghaj SIPG nyerte meg a kínai labdarúgó-bajnokságot, miután szerdán, az utolsó előtti fordulóban behozhatatlan előnyre tett szert a Kuangcsou Evergrandéval szemben.

A brazil Oscart és Hulkot is foglalkoztató sanghaji együttes 2-1-re verte a Peking Renhe csapatát a 29. körben, amivel története első Szuper Liga-diadalát aratta.

A második helyezett – és szerdán veszítő – Evergrande 2011 óta valamennyi kiírásban győzött, azaz most hétéves sikerszériája szakadt meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Matek helyett győzelem a segítség

  Matek helyett győzelem a segítség

  Tizenegy, kilenc vagy öt? A feladvány magától értetődő a fradisták számára, azaz ennyire nő vagy csökken az FTC előnye a MOL Vidi elleni mérkőzés után.

 • Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb világbajnokságát rendezi hazánk április 21. és 28. között a Hungexpón. Ráadásul a hazai vb pontosan 40 évvel követi a sportág legnagyobb magyar sikerét, amikor a Jónyer–Klampár–Gergely trió a világot megverve nyerte el a világbajnoki címet csapatban a phenjani döntőben.

 • Tornatörténelmet ír a város

  Tornatörténelmet ír a város

  Eddig a kontinensbajnokság volt a legrangosabb nemzetközi verseny, amelyen a legjobb junior tornászok megmutathatták tudásukat.