EUR: 329,45 Ft
CHF: 299,02 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Szolnok

Hétvégén csokifesztivál!

November 17-én kezdődik és két napon át várja az édesszájúakat a Szolnoki Csokoládé Fesztivál, amelyet idén 7. alkalommal szervez meg az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ. Összesen 15 díjnyertes csokoládékészítő hozza el a legfinomabb csokikat, bonbonokat, cup cake-eket és egyéb édességeket, ezenkívül pedig kiállítással, koncerttel és gyerekeknek szóló programokkal várják az érdeklődőket. Képünk a tavalyi fesztiválon készült.

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Kapcsolódó Cikkek

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

 • Kiszabadult a Mikulás!

  Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.