EUR: 329,46 Ft
CHF: 299,21 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Érd

Hidak, lélektől lélekig

Alig van olyan kulturális rendezvény a városban, irodalmi műsortól kiállításmegnyitóig, amelyen ne szerepelne az érdi énekesnő-dalszerző, Szigeti Eszter zongorakísérőjével és alkotótársával, Varga Zoltánnal együtt.

A városban élt költő, Bíró András verseinek általuk megzenésített lemeze „érdikum” lett, azaz bekerült a helyi értéktárba, és jól szerepeltek az I. Láncolat verszene fesztiválon is, kortárs költők megzenésített verseivel. Az év végéhez közeledve egyre több meghívásnak tesznek eleget, fellépnek nyugdíjasklubokban és Mikulás-ünnepségeken, szerepelnek december elején a Magyarok Érdi Vásárán, de újabb szerzeményeken is dolgoznak, mert meggyőződésük, hogy hangulatos dalaik hidat alkotnak „lélektől lélekig”.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.