EUR: 335,43 Ft
CHF: 305,92 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb XI.kerület

Hómenők a téli sportokért – egyelőre műanyag pályán

Megtartották a FreeRide Club, a Fiatal Családosok Klubja és az Összefogás XI. Sportegyesület társszervezésében megvalósuló Hómenők családi síversenysorozat nyitóversenyét. Az első futamon a FreeRide Club műanyag sípályáján több mint 100 induló állt rajthoz.

A Hómenők kezdeményezés fő célja a téli sportok és a család együtt töltött minőségi idejének összekapcsolása, valamint a síversenyzés népszerűsítése. A három egyesület közös együttműködése során többalkalmas programsorozattal igyekszik felhívni a családok figyelmét erre a fontos ügyre.


Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.