EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Egyéb Dunaújváros

Huszonegy év után újra nálunk

Ismét robbant a hírbomba a Rockmaraton szervezőinek háza táján: mint kiderült az utoljára 1998-ban, a Black Sabbath kíséretében Magyarországra látogató Pantera zenekar frontembere, Philip H. Anselmo is fellép majd a Szalki-szigeten.

Philip Anselmo jelentős megújuláson ment át: idén betöltötte 50. életévét – ám mint hírül adták –, és jobb formában van, mint valaha, hiszen mintegy húsz kiló plusztól szabadult meg az elmúlt időszakban, három éve nem iszik alkoholt, és minden más szertől is távol tartja magát. Ő a Philip H. Anselmo & The Illegals elnevezésű bandával lép majd fel Dunaújvárosban jövő júliusban, amelyben kizárólag Pantera-dalokat hallhatnak majd a kilátogatók.


A következő Rockmaraton is bővelkedik majd sztárfellépőkben (Fotó: Máté Péter/Rockmaraton-sajtó)

Rajtuk kívül is bejelentettek új koncertezőket, hiszen a Rockmaraton színpadán játszik majd az Aborted nevű belga együttes, illetve Brazíliából érkezik majd a Nervosa nevű formáció, amely a trash metál műfaját képviseli, és meglepő módon három hölgy alkotja. A magyar zenekarokból összesen 11 új nevet jelentett be a szervezőcsapat, amelyek között megtalálhatjuk az Agregator, Apey & the Pea, Borders of Byzantium, Christian Epidemic, Dalriada, Derkovbois, Divided, Éhenkórászok, Kylfingar, Nevergreen, Tales of Evening zenekarokat is.

Philip H. Anselmo
Fotó: Wikipédia

Kapcsolódó Cikkek