EUR: 335,21 Ft
CHF: 312,01 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb XIX.kerület

Idén is gyűjtenek a rászorulóknak

Sorra gyűlnek az irodában a játékok és a tartósélelmiszer-csomagok a Fidesz kerületi szervezete által meghirdetett jótékonysági gyűjtés keretében.

A korábbi évekhez hasonlóan Dódity Gabriella elnök (Fidesz–KDNP) immár hagyományosan egy óriási mackóval, Bercivel kezdte meg az adománygyűjtést. A felajánlásokat november 23-ig várják, két helyszínen.


Dódity Gabriella sok Bercihez hasonló ajándékot és még több élelmiszert szeretne átadni a rászorulóknak

Immár hagyomány, hogy a Fidesz–KDNP-frakció tagjai a kispestiekkel közösen bearanyozzák a rászoruló kispesti családok, gyerekek karácsonyát. A 2016-ban útjára indított kezdeményezésnek köszönhetően idén is számos családnak segíthetnek a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum közreműködésével. Tavaly a megmozdulásnak köszönhetően közel hetven gyermek arcára sikerült mosolyt csalniuk, és harminc családnak segítettek némiképp tehermentesíteni az ünnepi időszakot.

– Évről évre egyre több adomány gyűlik össze. Nagyon köszönöm a kollégáimnak, és természetesen a kispestieknek is, hiszen minden évben mellettünk állnak, velünk együtt segítenek a rászorulóknak – köszönte meg lapunkon keresztül a sok-sok segítséget Dódity Gabriella, aki arra kért mindenkit, hogy olyan könyvet, játékot, sportszert adományozzon, amelyet maga is szívesen fogadna. A tartós élelmiszerek közül leginkább lisztre, cukorra, olajra, lekvárra, tésztára lenne szükség.

Ide küldje az adományt!

A felajánlásokat csomagolás nélkül a XIX. kerület, Ady Endre út 91. szám alá, a kispesti Fidesz-irodába vagy az Ady Endre út 140. szám alá, a KDNP-irodába várják munkanapokon 10–17 óra között, legkésőbb november 23-ig. Információ a 0620-242-7079-es telefonszámon kérhető.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.