EUR: 333,98 Ft
CHF: 306,59 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Belföld

Idén is gyűjtenek ajándékokat Karácsonyra

Sorra gyűlnek az irodában a játékok és a tartós élelmiszercsomagok a Fidesz kerületi szervezete által meghirdetett jótékonysági gyűjtés keretén belül. Az előző évekhez hasonlóan Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) elnök, immár hagyományosan egy óriás mackóval, Bercivel kezdte meg az adománygyűjtést.

A felajánlásokat november 16-ig várják két helyszínen. Immár hagyomány, hogy a kispestiekkel közösen a Fidesz-KDNP frakció tagjai bearanyozzák a kispesti rászoruló családok, gyerekek Karácsonyát. A 2016-ban útjára indított kezdeményezésnek köszönhetően idén is számos családnak segíthetnek a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum közreműködésével.


Tavaly a megmozdulásnak köszönhetően 66 gyermek arcára sikerült mosolyt csalniuk, és 30 családnak segítettek kicsit tehermentesíteni az ünnepi időszakot. – Évről-évre egyre több adomány gyűlik össze. Nagyon köszönöm a kollégáimnak, és természetesen a kispestieknek is, hiszen minden évben mellettünk állnak, velünk együtt segítenek a rászorulóknak – köszönte meg lapunkon keresztül a sok-sok segítséget Dódity Gabriella, aki arra kért mindenkit, hogy olyan könyvet, játékot, sportszert adományozzanak, amelyet maguk is szívesen fogadnának.

A tartós élelmiszerek közül leginkább a lisztre, cukorra, olajra, lekvárra, tésztára lenne szükség. A felajánlásokat csomagolás nélkül a XIX. kerület, Ady Endre út 91. szám alá, a kispesti Fidesz Irodába, vagy az Ady Endre út 140. szám alá, a KDNP irodájába várják, munkanapokon 10-17 óra között, legkésőbb november 16-ig.

Információt a 0620-242-7079-es telefonszámon adnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Folytatódik a családvédelmi akcióterv

  Folytatódik a családvédelmi akcióterv

  A család az egyik legfontosabb egészségvédő faktor, a családokba történő befektetés az egészségügyi prevenciót is erősíti – jelentette ki Novák Katalin, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár a TEDxDunapart konferencián.

 • Adjunk nevet a kiskutyáknak!

  Adjunk nevet a kiskutyáknak!

  Kilenc német juhászkutya született három hete Dunakeszin, a kis négylábúak szeme már kinyílt, most próbálkoznak elindulni. Most éppen a nevükre várnak, a rendőrség Instagram-oldalán bárki javasolhat nevet a kis négylábúaknak, a lényeg, hogy „i”-vel kezdődjön – írja a rendőrség a honlapján.

 • 69 kiló heroint foglaltak le Budapesten

  69 kiló heroint foglaltak le Budapesten

  A magyar bűnüldözés történetének egyik legnagyobb mennyiségű – 69,1 kilogramm súlyú – heroinszállítmányát foglalták le a rendőrök Budapesten.

 • Januártól életbe lép a nagyszülői gyed

  Januártól életbe lép a nagyszülői gyed

  Megteremti a kormány a munkavállalók védelmét a januártól életbe lépő nagyszülői gyedet igénybe vevők számára a munka törvénykönyvének módosításával – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.