2020. március 30., hétfő
Zalán

Belföld

Idén is gyűjtenek ajándékokat Karácsonyra

Sorra gyűlnek az irodában a játékok és a tartós élelmiszercsomagok a Fidesz kerületi szervezete által meghirdetett jótékonysági gyűjtés keretén belül. Az előző évekhez hasonlóan Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) elnök, immár hagyományosan egy óriás mackóval, Bercivel kezdte meg az adománygyűjtést.

A felajánlásokat november 16-ig várják két helyszínen. Immár hagyomány, hogy a kispestiekkel közösen a Fidesz-KDNP frakció tagjai bearanyozzák a kispesti rászoruló családok, gyerekek Karácsonyát. A 2016-ban útjára indított kezdeményezésnek köszönhetően idén is számos családnak segíthetnek a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum közreműködésével.


Tavaly a megmozdulásnak köszönhetően 66 gyermek arcára sikerült mosolyt csalniuk, és 30 családnak segítettek kicsit tehermentesíteni az ünnepi időszakot. – Évről-évre egyre több adomány gyűlik össze. Nagyon köszönöm a kollégáimnak, és természetesen a kispestieknek is, hiszen minden évben mellettünk állnak, velünk együtt segítenek a rászorulóknak – köszönte meg lapunkon keresztül a sok-sok segítséget Dódity Gabriella, aki arra kért mindenkit, hogy olyan könyvet, játékot, sportszert adományozzanak, amelyet maguk is szívesen fogadnának.

A tartós élelmiszerek közül leginkább a lisztre, cukorra, olajra, lekvárra, tésztára lenne szükség. A felajánlásokat csomagolás nélkül a XIX. kerület, Ady Endre út 91. szám alá, a kispesti Fidesz Irodába, vagy az Ady Endre út 140. szám alá, a KDNP irodájába várják, munkanapokon 10-17 óra között, legkésőbb november 16-ig.

Információt a 0620-242-7079-es telefonszámon adnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Járványügyben mindenki kormánypárti

    Járványügyben mindenki kormánypárti

    Sikerült a többséget meggyőznie a kormánynak a koronavírus-törvény hatálya és a járványügyi rémhírterjesztés elleni fellépés kapcsán – közölte legfrissebb, ezer ember telefonos megkérdezésével készített közvélemény-kutatásának eredményét ismertetve a Nézőpont Intézet az MTI-vel.