EUR: 336,60 Ft
CHF: 313,47 Ft
2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Egyéb XV.kerület

Idén is lesz meseváros mézeskalácsból!

Bárki készíthet, építhet házat az idei mesevároshoz. Egyetlen kitétel van: mézeskalácsból legyen. Az Újpalotai Szabadidő Központ idén is várja a kerületben élő gyerekek, felnőttek, családok, alkotó kedvű közösségek jelentkezését egy káprázatos mézeskalács meseváros elkészítéséhez.

Tavaly csodás mézeskalács házak készültek (Fotó: Máté Krisztián)


A tavalyi gyakorlathoz hasonlóan a házakat a résztvevők otthon állíthatják össze, mindenki saját elképzelései szerint alakíthatja, díszítheti alkotását. Egyénileg és csapatban is lehet dolgozni.
Erre egészen december 5-éig van lehetőség, hiszen a szervezők azon a napon reggel 9 órától másnap este nyolc óráig várják a maximum A/4-es méretű tésztaalapra készített mézeskalács házikókat az Újpalotai Közösségi Házba.
A közösségi ház munkatársai örülnének, ha minél többen vennének részt ünnepi játékukban, de a részvételi szándékot előzetesen a 410-0836-os telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen kell jelezni.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

  • Tényleg ilyen rossz?

    Tényleg ilyen rossz?

    A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.