EUR: 320,13 Ft
CHF: 280,58 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb Zalaegerszeg

Idén is vár a Mikulásudvar!

Tavaly nagy sikere volt a Belga étterem Mikulás-rendezvénysorozatának, amelyre idén is megérkezik Lappföldről a nagy szakállú, hogy ajándékkal kedveskedjen és találkozzon a város összes gyermekével és a kórházi dolgozók családjaival.

A háromnapos rendezvényre több ezer gyermeket várnak szüleikkel együtt a Zrinszki Alapítvány jóvoltából. A Belga Mikulásudvarban december 4-étől december 6-áig 16.30-tól 21 óráig szeretettel várja a kicsiket a Télapó, aki természetesen nem osztogat virgácsokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.