2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Szolnok

Időutazás

Egy igazi időutazás részesei lehettünk, ahogy a Rómeó és Júlia korabeli menyasszonyi ruháktól kezdve egészen a 70-es, 80-as évek, illetve napjaink ruhakölteményein át elénk tárult a folyamatosan változó és megújuló esküvőiruha-divat – mindez a múzeum munkatársainak bemutatásában, akik szívesen öltötték magukra az elmúlt korok viseletét.

(Fotó: Svarsnig Judit)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.