EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Idris Elba 2018 legszexibb férfija

A People magazin 34. alkalommal idén is kihirdette az év legszexibb pasija címet, amit Idris Elba nyert. A brit színész a második színes bőrű férfi a magazin listáján az elmúlt több mint három évtized alatt.

Idris a People-nak adott interjújában elmondta, hogy amikor megtudta, hogy ő lett az idei év legszexibb férfija, belenézett a tükörbe és azt mondta: „Igen, ma tényleg elég szexi vagy!”. Hozzátette, hogy fiatalon rengeteget csúfolták, mert magas és vékony volt, később azonban szakállat növesztett, majd testépítéssel is foglalkozott. A 46 éves Elbát az HBO Drót című sorozatából ismerhetik többen, de szerepelt a Thor- és Bosszúállók-filmekben is.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.