2020. január 24., péntek
Timót

Extra

Így élnek most a ’90-es évek legendás magyar pornósztárjai – Videó!

A ’90-es években Budapest lett a pornóipar egyik fővárosa, a felnőttfilmesek pedig igazi sztárok voltak. De mi lett azóta Monique Covet-tal, Csoky Ice-szal, vagy éppen a rendező Kovács “Kovi” Istvánnal?

A Spektrum TV nemrég indított saját gyártású sorozata a “Volt egyszer Vadkelet – Emir Kusturicával” legutóbbi adásában megtudhattuk mi történt a ’90-es évek magyar felnőttfilmeseivel.


Monique Covet: A tanárnőm is megmondta, hogy pornósztár leszek

A ma már 42 éves egykori pornószínésznő eredetileg Visi Mónikaként látta meg a napvilágot. 1995-ben, 18 évesen csöppent bele a felnőttfilmek világába.


Monique ma már csak látogatóba jár haza Budapestre

 

– Egész életemben nyitott voltam szexuálisan, már 16 évesen kipróbáltam az análszexet, az iskolában pedig szexbotrányaim voltak – emlékezett Monique, aki fogadásból egyik fiú osztálytársát orális örömökben részesítette a lányvécében. – A tanárnőm is megmondta, hogy pornósztár leszek – tette hozzá.

A 800 köbcentis mellekkel rendelkező Monique-ot annak idején maga Pierre Woodman fedezte fel. A francia felnőttfilmes (róla később ejtünk szót) látta meg ugyanis Monique modell fotóit a filmgyári archívumban, ahova a lány korábban regisztrált. Pierre aztán kihívta Párizsba “aktfotózásra”, de a helyszínen kiderült, hogy pornóról van szó. Monique vállalta a feladatot, később száznál is több filmben szerepelt.

Az egykori pornósnak 800 köbcentis keblei vannak

 

Monique elmondása szerint az apja elől menekült, húga kábítószerfüggő lett és drogtúladagolásban halt meg. A színésznő ma már Rómában él, Budapestre leginkább a fürdők miatt látogat, hogy kikapcsolódjon. Az egykori pornósztár a mai napig nem szállt ki teljesen az erotikus iparból: glamour és webkamera modellkedéssel is foglalkozik, naptárfotózásokon vesz részt és, ahogy fogalmaz “forgatásokon egyre kevesebbet veszek részt”.

– A pornózás valamilyen szinten kizárja azt, hogy családod és gyereked legyen, nekem a szerződéseimben is ki volt kötve, hogy nem szülhetek – vallotta be. Monique három éve jött rá, hogy hiányzik egy társ az életéből, nemrég pedig sikerült is párra lelnie.

Manapság tanfolyamra jár, szexterapeuta szeretne lenni. A legfőbb álma, hogy nyithasson egy saját irodát, ahol tanácsot ad az embereknek.

 

Kovács “Kovi” István: elvárás volt, hogy a nők is szeressék a filmeket

A magyar pornó megteremtője a rendszerváltás előtt fotóriporterként dolgozott, így sokat járt külföldre, ahol már akkor is voltak szexshopok, ahol látott pornófilmeket. Később egy orvosi műhiba miatt lesántult, ezért fel kellett hagynia a fotózással, ekkor kezdett el felnőttfilmeket rendezni.

– Akkoriban elvárás volt, hogy a nők is szeressék a filmeket – emlékszik a ’90-es évekre a 150 filmjével 27 díjat bezsebelő rendező, aki szerint annak idején szinte bárhol lehetett forgatni, például műemléki kastélyokban, vagy akár kórházakban. Kovi arra is szívesen emlékszik, hogy a 2000-es évekre mennyit változott a korábban igen prűd magyar társadalom.

Kovi sokat dolgozott Monique Covettel is

 

– Mindezt az erotika kiállításokon látszott a legjobban. Az első ilyen rendezvényeken meg lehetett számolni a résztvevőket, olyan kevesen voltak. Később egy hatalmas sportcsarnok is dugig megtelt – mondta.

A filmes manapság már nem dolgozik a felnőttiparban, elmondása szerint 2012-ben kezdtek megfogyatkozni a megrendelései. A VHS és a DVD korszak után ugyanis jött az internet, ahol a pornófilmek már ingyenesen érhetők el.

– Amit én tudok arra már nincs igény, amire meg lenne igény azt nem akarom csinálni – sommázta Kovi, aki egy VIII. kerületi poros raktárban őrzi a Magyar Nemzeti Pornóarchívumot. Itt szokott nosztalgiázni a régi szép időkről, például mikor 2007-ben Berlinben kapta meg a legjobb filmnek járó pornó-Oscart.

És, hogy miből él manapság a legendás rendező? Életmód-tanácsadó lett. Egy barátja módszerével ugyanis 207 kilóról sikerült hetven kilót fogynia, így most ezt a módszert ajánlja másoknak.

 

Csoky Ice: Szeretek apuka lenni!

Csáky Attila nemrég a TV2 Ninja Warrior című műsorában tűnt fel, ahol csak viccesen utaltak rá, hogy ő valójában Csoky Ice, az egyik leghíresebb magyar férfi pornószínész. Kasza Tibi legendának nevezte Attilát és azzal poénkodott, hogy a képernyők előtt ülő férfiak most biztos úgy tesznek a párjuk előtt, mintha nem ismernék fel.

A Spektrum dokumentumfilmjéből most az is kiderült, hogy a 47 éves Csoky jelenleg konzervatóriumot végzett zongoratanárnő feleségével, Andreával és gyerekeikkel egy szép nagy kertes házban élnek.

– Szeretek apuka lenni – vallja miközben a lurkóit figyeli, amint a kertben játszanak. Csoky szívesen beszélt karrierje kezdeteiről is, igaz előtte messzebbre küldte a fiait, hiszen a téma nem gyereknek való. Elmondta, hogy a ’90-es években chippendaleként kereste a kenyerét, az első castingja pedig nem igazán sikerült. Másnap az Omszki-tónál egy német lánnyal forgatta első filmjét, ami már sikeresebb volt, így ezt a produkciót rengeteg követte.

– A pornónak köszönhetően bejártam a fél világot – meséli büszkén.

Csoky büszke három fiára és feleségére, Andreára

 

Csoky ma már az óvodai szülői munkaközösség elnöke és csak reméli, hogy előző házasságából született 13 éves fia nem keresett még rá a nevére az interneten. Mostani feleségével, Andreával kilenc éve vannak együtt, két gyermekük született. Andrea bevallotta, hogy első látásra beleszeretett Attilába, akinek semmit sem tudott a múltjáról.

– Pedagógus szülők gyermekeként olyan nevelést kaptam, hogy egyáltalán nem ismertem ezt a világot – mosolyog.

Csoky egyébként azóta sem szállt ki a felnőttiparból: producerkedik, rendez és ahogy a Kovival való találkozása alkalmával bevallotta, még színészkedik is. A dokumentumfilmesek ugyanis összehozták Kovit és Csokyt egy találkozó erejéig, a két legenda az első budapesti szexvideó-tékában nosztalgiázott egy sort.

“Ezer év után” találkozott újra egymással Kovi és Csoky

 

Pierre Woodman: Fiatal lányokkal szexelek, amit nagyon élvezek

Az 55 éves francia felnőttfilmes szintén igazi legendának számít, pályafutása során ötezer nővel feküdt le. Korábban bolti eladó, bárpultos, katona, rendőr és divatfotós is volt, ma már sokan mesternek, vagy “análpápának” szólítják. Szerinte ezt azzal érdemelte ki, hogy az emberek látják, hogy a partnerei mennyire élvezik vele a szexet.

Pierre a rendszerváltáskor tűnt fel Kelet-Európában, elmondása szerint csak beültek Párizsban a barátjával egy autóba, majd Moszkváig utaztak, közben pedig minden nap másik városban voltak és keresték a lányokat.

– Megreggeliztünk, bementünk egy plázába, kiválasztottunk egy szép nőt és ment minden, mint a karikacsapás. Nagyon könnyű dolgunk volt, ha meghallották, hogy franciák vagyunk nem is kérdeztek többet. Nagyon ártatlanok voltak akkoriban a lányok, előfordult, hogy 15 dollárt, vagy egy csomag rágót, esetleg farmernadrágot adtunk egy jelenetért – emlékszik a kezdetekre Pierre, aki 1990 novemberében járt először Magyarországon.

– Az Atrium Hyat lobbijában legalább negyven nő jelentkezett a forgatásra. Nagyon jó napunk volt! Akkoriban 50-60 produkció is forgott egyszerre, csak Budapesten – mondja.

Pierre most is ugyanazt csinálja, mint annak idején, a film készítői egy prágai forgatáson találkoztak vele. A lányok most is a kelet-európai régióból jelentkeznek hozzá.

– Erre való a testem. Ha nem erre használnám az olyan lenne, minta egy iPhone 10-est egy nagymama kezébe adnánk – mondta az egyik fehérorosz lány. Pierre ma már nem plázákba jár, ha szereplőket keres, kizárólag ügynökségekkel szerződik. Egy jelenetért nagyjából 100 eurót fizet, Budapesten 30 ezer forintot. Igaz egy pornósztár akár 3 ezer dollárt is kaphat egy keményebb jelenetért.

Pierre Woodman a mai napig forgatja kasztingvideóit

 

A producer manapság magyar feleségével és három gyermekével (a legkisebb egy éves), kedvenc városában Budapesten él.

– 55 évesen fiatal lányokkal szexelek, amit nagyon élvezek és minden szuper – zárta szavait az análpápa.

A teljes dokumentumfilmet az alábbi videóban nézheti meg:

 

A Volt egyszer Vadkelet – Emir Kusturicával következő része csütörtök 22.00-kor lesz a Spektrumon.

Kapcsolódó Cikkek