EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Belföld

Így tanítják hazudni és csalni a migránsokat a Soros-szervezetek

Újabb bizonyíték látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a magukat humánusnak, szolidárisnak tartó sorosista álcivilek hogyan okosítják ki a migránsokat azzal a céllal, hogy kijátsszák a határellenőrzéseket és áthágják a törvényeket – írja az Origo.

A kiszivárgott felvétel pontosan bemutatja, hogyan és milyen trükkökkel hoztak be ezek a szervezetek közel kétmillió migránst az európai kontinensre Soros György tőzsdespekuláns támogatásával. Matteo Salvini belügyminiszternek hála, Olaszországnak sikerült megállítani a Soros-féle migránstaxizást, de az amerikai milliárdos üzletember továbbra is befolyásolni próbálja a folyamatokat, és a lehető legtöbb ország belpolitikai folyamatába is igyekszik beavatkozni. Mindezt természetesen felhatalmazás nélkül teszi.


Egyértelműen kirajzolódik, hogy az Advocates Abroad nevű migránssegítő önkéntesei arra képezik ki az illegális bevándorlókat, hogy miként cselezzék ki az EU-s határellenőrzéseket, továbbá arra is gyorstalpalót kapnak, hogyan tudják megszegni a törvényeinket. Ez az álcivil szervezet csak Görögországon keresztül eddig 15 ezer illegális bevándorlót juttatott az Európai Unióba  – írja a lap.

Mindezt már egy dokumentumfilm is alátámasztja, amit egy kanadai jobboldali politikai aktivista, Lauren Southern osztott meg az interneten. A felvételen Ariel Ricket, a migránspárti NGO vezetője is megszólal, aki arról beszél, hogy egy illegális bevándorlónak mit kell hazudnia az EU-s határőröknek ahhoz, hogy kedvező döntés szülessen sorsáról.


Tehát sok múlik azon, hogy hogyan „szerepel” a migráns, hogyan tudja beadni a határőrnek, hogy ő „csak egy menekült” annak érdekében hogy pozitív elbírálásban részesüljön. Az már félsiker, ha keresztény módjára imádkozik és sír az illegális bevándorló, ugyanis így hiteles a „színjáték”. Ez meghatja a határőröket – állítja  az NGO-vezető aki szerint az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal munkatársait balfékek és idióták – utalván arra, hogy mennyire könnyű őket átverni. Majd az is elhangzik a felvételen, hogy annak érdekében, hogy elnyerjék a Görög Ortodox Egyház szimpátiáját, az illegális bevándorlónak üldözött keresztényeknek kell hazudnia magát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek