2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Extra

Imádja Magyarországot Sting

A Szerencsejáték Zrt. a hatos lottó 30. születésnapja alkalmából november 24-én, szombaton ismét Magyarországra látogat Sting.

A 66 éves énekes Shaggyval együtt koncertezik majd a Hősök terén. Sting többször járt már Budapesten, legutóbb tavaly októberben a Papp László Sportarénában. Itt tartózkodása alatt pedig elmondta, hogy imádja az országunkat, és mindig szívesen jön, ha hívják. Szombati koncertjét is nagyon várja már, ahova bárki ingyen ellátogathat.

Profimedia, TASS

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.