EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Egyéb XVIII.kerület XX.kerület XXIII.kerület

Ingyenes egészségnapot tartottak a Dél-pestiben

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet a Pesterzsébeti Egészségfejlesztési Irodával együttműködve egészségnapot tartott múlt szombaton. Reggel kilenc és délután két óra között lehetőség volt beutaló és előjegyzés nélkül vizsgálatokon részt venni.

Ingyenesen mértek vérnyomást, vércukor- és koleszterinszintet. Komplex rizikószűrést végeztek, és életmód-, valamint étrendtanácsokat adtak a látogatóknak. Olyan fontos szűréseket − tüdő, urológiai, nőgyógyászati, lúdtalp- − végeztek el, amelyek fontos szerepet töltenek be az egészségmegőrzésben és a betegségmegelőzésben.


Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.