EUR: 336,25 Ft
CHF: 312,95 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Egyéb Eger

Ingyenes lakossági szűrés a Markhotban

Idén is megrendezi a Markhot Ferenc Kórház a népszerű lakossági szűrést – november 20-án 9 órától 16 óráig a Rendelőintézet első emeletén várnak minden érdeklődőt. Az lakosság többféle szűrésen vehet részt: vércukorszint, koleszterin, vérnyomás, testzsír, testtömegindex mérésen, prosztata, légzésfunkció vizsgálaton, melanóma és depresszió szűrésen és diétás tanácsadáson. Új vizsgálatok is bővítik az idei lakossági szűrést, a boka-kar indexmérés (érszűkület) és véralvadásmérés.

A lakossági szűrés ideje alatt a kórház szakemberei tanácsokkal is szolgálnak, akinél kiugró értéket észlelnek, szakrendelésekre irányítják. A Markhot Ferenc Kórház Rendelőintézete szeretettel vár minden érdeklődőt!

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.