EUR: 332,96 Ft
CHF: 302,70 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Pécs

Irány a koripálya!

Az idén kicsit többet kellett várniuk a korcsolyázás szerelmeseinek Pécsett. A szokatlanul meleg ősz miatt egy héttel később, az őszi szünet első napján vehették birtokba a téli sport szerelmesei a pályát. A nyitvatartás idén sem változik, az őszi szünetben pedig a hét minden napján lehet korcsolyázni. A koripálya üzemeltetői azonban felhívták a figyelmet arra is, hogy tartós vagy erős esőben, valamint meleg, szeles időben a jégpálya zárva tart. Ilyen esetben az aktuális nyitvatartásról a (72) 254-923-as telefonon vagy a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Facebook-oldalán lehet érdeklődni.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.