2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Belföld

Ismét járható az M7-es autópálya

Feloldották a teljes útlezárást, így késő délelőttől ismét mindkét irányban járható az M7-es autópálya zalai szakasza – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

Szabados Gábor közölte: a sztráda 210-es és 219-es kilométerszelvénye között kora reggel bevezetett útlezárást késő délelőtt megszüntették.

Az M7-es zalai szakaszán éjszaka több kilométer hosszan hidraulikaolaj folyt szét. Az út megtisztításának idejére mindkét irányban szünetelt a járműközlekedés, a forgalmat a 7-es főútra terelték.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Összevissza ígérgetnek Budapesten az ellenzéki jelöltek, akik közül többen is részt vettek a 2010 előtti városirányításban – emlékeztetett Tarlós István főpolgármester a Kossuth rádióban, ahol elmondta, hogy azóta sikerült stabilizálni a város működését, többek közt az akkor romokban heverő BKV-t.

 • Egyre csökken az államadósság

  Egyre csökken az államadósság

  Tíz éve nem volt olyan alacsony az államadósság, mint az idei első félév végén. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentése alapján 2021-re hatvan százalék alá süllyedhet a magyar államháztartás adóssága.

 • Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kifelé S. Levente példás családi életet élt, miközben a fiával a kismotorjára ültetve sétálni indult, egyik kezében az élettársa, Anita kezét fogta, a másikban a nő kutyáját vezette pórázon.