EUR: 329,46 Ft
CHF: 299,23 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Dunaújváros

Járulékos költségek

Több indítványt is elfogadtak a legutóbbi közgyűlésen, amelyekben a Dunaferr SE úszószakosztályát, a vízilabda-sportegyesületet, valamint az Élményfürdőt üzemeltető céget támogatják. Ezekre az uszoda felújítása miatt volt szükség, amely mind az egyesületekre, mind a befogadó Élményfürdőre anyagi terheket ró.

Több kérelmet is benyújtottak az önkormányzat elé a legutóbbi közgyűlésig: ezek egyike az Élményfürdőt üzemeltető Uniszol-Létesítménygazdálkodási Zrt. indítványa volt, amelyet az indokolt, hogy az úszók edzései, valamint a csúszda lebontása miatt megemelkedett költségekre kívántak fedezethez jutni. Ezekre mintegy havi 9,7 millió forint értékű támogatást szavazott meg a képviselő-testület. Ezenkívül a Dunaferr SE úszószakosztálya, valamint a vízilabda-szakosztály is kénytelen a sárbogárdi, valamint iváncsai uszodákban edzeni. Ezekre húszmillió forint támogatást kaptak az önkormányzattól.


Az úszóedzések költségeire szavazott meg támogatást az Élményfürdőnek az önkormányzat

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.