EUR: 336,71 Ft
CHF: 314,17 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Külföld

Játszótér vécéjében erőszakolta meg a migráns a kislányt

November 20-án újabb támadás történt a migránspárti Németországban. Egy Berlin melletti településen, Königs Wusterhausen Schloß játszóterének nyilvános WC-jében két afgán férfi elfogott majd megerőszakolt egy 15 éves kislányt.

Az migránsok egyébként menekültként érkeztek az országba, az egyikőjük pedig kísérő nélküli kiskorúnak vallotta magát. A rendőrség szerint a két férfi a WC-ben csapott le lányra, lefogták, majd az egyikőjük megerőszakolta.

A fiatal lány a történtek után sokkos állapotba került és félt róla beszélni a családjának, végül két nappal később vallotta be, hogy mi is történt. A családtagok azonnal feljelentést tettek szexuális bűncselekmény miatt.

Az erőszakkal gyanúsított 21 éves Mohammad F. afgán férfit már kedden őrizetbe vették. Segítőjét, a 18 fiatal migránst – aki egyébként a rendőrség adatbázisában már szerepelt kisebb bűncselekmények elkövetése miatt – még nem sikerült letartóztatni.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Elhunyt George Herbert Walker

    Elhunyt George Herbert Walker

    Elhunyt George Herbert Walker, az Egyesült Államok egykori budapesti nagykövete – jelentette az amerikai média csütörtök este.

  • Közeleg a plasztikmentes élet

    Közeleg a plasztikmentes élet

    A zöld marketing divatos kifejezés, de vajon tudjuk-e, hogy mit is jelent ez  a gyakorlatban? Hogyan tudja segíteni például anna nemsokára nálunk is életbe lépő uniós törvényt, amely egyelőre részlegesen tiltja be az egyszer használatos műanyagokat.