2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Egyéb Nagykanizsa

Jó az újbor

Újbormustrára és libavacsorára várta az érdeklődőket a Dr. Kotnyek István Miklósfai Kertbarát Kör. A jó hangulatú mulatság egyúttal verseny is volt, a zsűri 36 mintát kóstolt, s végül Czinki Ferenc, Gárdonyi József és Milávecz László egy-egy borát hirdette ki győztesnek.

Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő az egybegyűlteket köszöntve arról is beszélt, aki borral foglalkozik, és megüli a hagyományos ünnepeket, az az ősök iránti tiszteletét is kifejezi, ami ebben a korban is nagyon fontos.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.