2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Egyéb Veszprém

Jótékonysági bál a hátrányos helyzetű fiatalokért

Már tizenegyedik alkalommal rendezi meg jótékonysági bálját a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület november tizenhetedikén öt órától a Pannon Egyetemen.

Molnár Roland, az egyesület elnöke számolt be a bál részleteiről az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón: az ötórás kezdés után a pohárköszöntő mellett sajtkóstolóval várják a jótékonykodó bálozókat, majd hat órakor kerül sor a megnyitóra.


Tizenegyedik alkalommal rendez jótékonysági bált a Molnár Roland vezette egyesület (fotó: Domján Attila)

Az idei rendezvény házigazdája Somody Zsuzsanna lesz, Eszes Fanni közreműködésével pedig egy esküvői divatbemutatót tekinthetnek meg a résztvevők. A korábbi évek tapasztalataiból kiindulva egy-két finomítás lesz a szervezésben: csökkentett műsoridőre lehet számítani, hogy minél több táncra, szórakozásra maradjon idő, és természetesen különböző értékes tárgyak jótékonysági árverésére is sor kerül.

Gelencsér András szerint láthatóan nő az adaokzók száma (fotó: Domján Attila)

– Öröm számomra, hogy már negyedik alkalommal szolgálhat a rendezvény helyszínéül a Pannon Egyetem aulája. Ennek a gesztusnak két üzenete van: az egyik az, hogy ezzel is támogatjuk a fiatalokat és magát az estet, a másik pedig, hogy a rendezvény már kinőtte a régi helyszínét, ami hatalmas dolog, hiszen ez azt jelenti, hogy egyre többen jótékonykodnak – fogalmazott dr. Gelencsér András, az egyetem rektora.


Molnár Roland és a Jendrassik-Venesz iskola igazgatója, Gulkai László együttműködési megállapodást írt alá (fotó: Domján Attila)

Az egyesület az évben több jótékonysági akciót is szervez, például a Ki mit tud? keretében, de ismét lesz májusi környezetvédelmi nap is. A novemberi bálra már csak korlátozott számban lehet jegyet kapni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.