2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Veszprém

Jótékonysági bál a hátrányos helyzetű fiatalokért

Már tizenegyedik alkalommal rendezi meg jótékonysági bálját a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület november tizenhetedikén öt órától a Pannon Egyetemen.

Molnár Roland, az egyesület elnöke számolt be a bál részleteiről az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón: az ötórás kezdés után a pohárköszöntő mellett sajtkóstolóval várják a jótékonykodó bálozókat, majd hat órakor kerül sor a megnyitóra.


Tizenegyedik alkalommal rendez jótékonysági bált a Molnár Roland vezette egyesület (fotó: Domján Attila)

Az idei rendezvény házigazdája Somody Zsuzsanna lesz, Eszes Fanni közreműködésével pedig egy esküvői divatbemutatót tekinthetnek meg a résztvevők. A korábbi évek tapasztalataiból kiindulva egy-két finomítás lesz a szervezésben: csökkentett műsoridőre lehet számítani, hogy minél több táncra, szórakozásra maradjon idő, és természetesen különböző értékes tárgyak jótékonysági árverésére is sor kerül.

Gelencsér András szerint láthatóan nő az adaokzók száma (fotó: Domján Attila)

– Öröm számomra, hogy már negyedik alkalommal szolgálhat a rendezvény helyszínéül a Pannon Egyetem aulája. Ennek a gesztusnak két üzenete van: az egyik az, hogy ezzel is támogatjuk a fiatalokat és magát az estet, a másik pedig, hogy a rendezvény már kinőtte a régi helyszínét, ami hatalmas dolog, hiszen ez azt jelenti, hogy egyre többen jótékonykodnak – fogalmazott dr. Gelencsér András, az egyetem rektora.


Molnár Roland és a Jendrassik-Venesz iskola igazgatója, Gulkai László együttműködési megállapodást írt alá (fotó: Domján Attila)

Az egyesület az évben több jótékonysági akciót is szervez, például a Ki mit tud? keretében, de ismét lesz májusi környezetvédelmi nap is. A novemberi bálra már csak korlátozott számban lehet jegyet kapni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.