EUR: 326,91 Ft
CHF: 301,16 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Szombathely

Jótékonysági koncert az advent jegyében

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar hosszú idő után újra Szombathelyre érkezik. A Hungarikum- és Magyar Örökség-díjas zenekar 85 fővel december 9-én nagyszabású kétfelvonásos koncertet ad az Agora Művelődési és Sportház színháztermében.

December 9-én Szombathelyen ad koncertet a 100 Tagú Cigányzenekar Fotó: jegy.hu

A 100 Tagú Magyar Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. Tagjai főleg cigány származású muzsikusok, a komolyzene mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát és népdalt is játszanak.

A zenekar Lendvai Csócsi József sokszorosan kitüntetett főprímás vezetésével érkezik a vasi megyeszékhelyre. A rendezvényre már kaphatók jegyek. Az együttes minden értékesített belépőjegyből 500 forintot a szombathelyi Esőemberke Alapítványnak adományoz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.