2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb II.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület XXI.kerület

Jótékonysági vásár

Immár harmadszor szervezi meg a Fiatal Családosok Klubja a Családszervezetek Adventi Jótékonysági Vásárát december 1-jén a Millenáris B épületében.

Idén a támogatott szervezet a Jel Alapítvány, amelynek munkatársai siket és nagyothalló gyermekekért és családjaikért dolgoznak. Az eseményre készülve közös mézeskalácssütést tartottak a szervezők az Auguszt Pavilonban. A jótékonysági rendezvényen ott lesz Herczegh Anita fővédnök is saját készítésű adventi koszorúival, és koncertet ad Kozma Orsi.

Együtt sütni jó!
( Fotó: Sáfár Tibor)

A jó hangulatú közös munka a kommunikációs nehézségeket is áthidalta (Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.