2019. április 21., vasárnap
Konrád

Egyéb VIII.kerület

Józsefváros köszöni

A közbiztonság folyamatos növelése kiemelt feladat Józsefvárosban, amit az önkormányzat vezetői gyakran hangsúlyoznak. Ezért fontos elismerni azok munkáját, akik sokat tettek érte.

Józsefváros önkormányzata hagyományosan a rendvédelmi nap keretében tünteti ki azokat a közbiztonság és közrend területén dolgozó szakembereket, akik munkájukkal sokat tettek kerületünk közbiztonságáért, és példát mutattak munkatársaiknak. A november 15-én megtartott díjátadó ünnepségen Sára Botond, Józsefváros polgármestere kiemelte: Józsefváros újjáépítésének alapjaként a közbiztonság javítására helyezték a hangsúlyt. A közös munkának köszönhetően kerületünk Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő, legbiztonságosabb városrészévé vált.


Hegedűs László rendőr alezredes és Sára Botond polgármester

Sára Botond az elmúlt évek egyik legfontosabb eredményének nevezte, hogy a kerületben működő rendvédelmi szervezetek között kiváló kapcsolat alakult ki, és – immár a társszervekkel együtt – hatékonyabban dolgoznak a józsefvárosiak biztonságáért.

– Ennek az összefogásnak is köszönhető, hogy ma tíz emberből hét nagyobb biztonságban érzi magát Józsefvárosban – emelte ki. A polgármester szerint a felzárkózás időszaka lezárult. A jövő kihívásaként az a közös cél, hogy Józsefváros a legélhetőbb és a legbiztonságosabb kerület legyen. – Ezért fogunk dolgozni, erre fogunk törekedni, és ebben fogjuk segíteni a rendvédelmi szervek munkáját is.

Az „Év Józsefváros Rendvédelmi Munkatársa” díj kitüntetettjei: Hegedűs László rendőr alezredes, Kelemen Zsolt tűzoltó alezredes, Péter Imre közterület-felügyelő, Kovács Endre István kerületőr, Halmaghi Gyöngyike polgárőr.

Kapcsolódó Cikkek