EUR: 345,32 Ft
CHF: 320,81 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Külföld

Juncker ismét zavartan tántorgott – Videó!

Helsinkiben, az Európai Néppárt kongresszusán is hozta a szokásos formáját Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke zavart állapotban csókolgatta Orbán Viktort, aki kénytelen volt megtámasztani és egy ajtót is kinyitni a politikusnak, mert az képtelen volt rá.

A köztudottan súlyos „isiászban” szenvedő Jean-Claude Juncker Helsinkiben találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, és a Pesti Srácok által közölt videófelvétel alapján az elnök úr ismét jó hangulatban volt.


Az Orbánhoz odatántorgó Junckert a miniszterelnök kézfogással akarta köszönteni, de nem járt sikerrel, ugyanis a luxemburgi a mára már névjegyévé vált öleléses, puszis módszert választotta. Juncker a VIP-társalgó kijáratát kereste, ugyanis cigarettázni szeretett volna, azonban nagyon nehezen ment neki az ajtó kinyitása, olyannyira, hogy Orbán engedte ki az Európai Bizottság első emberét. A luxemburgi politikus erre azt mondta, hogy Orbán „ott segít, ahol tud”, mire a miniszterelnök azt felelte, hogy Junckernek le kellene szoknia a cigiről.

Juncker egyébként nem először viselkedett zavartan. Júliusban, a brüsszeli NATO-csúcson a lábán is alig tudott állni, többek között Petro Porosenko ukrán, Emmanuel Macron francia elnök és Rutte holland miniszterelnök próbálták támogatni.


Ezután hivatkozott állítólagos isiászára. Tavaly a genfi ENSZ-csúcson is lencsevégre kapták, amint politikushoz nem méltó módon viselkedik, puszilkodik, smúzol. Akkor az angol The Sun című lapnak nevük elhallgatását kérő hivatalnokok azt mondták, hogy Juncker „már nem volt szomjas”. Sajtóhírek szerint Juncker víz helyett gint iszik a különböző tanácskozásokon.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek