EUR: 336,87 Ft
CHF: 314,29 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb Ózd

Kecskesajtok Hangonyról

A község önkormányzata bárányokat és kecskéket vásárolt a közmunka program keretében, a tejelő állatok fejését pedig hamarosan elkezdik. Az üzemi szintű feldolgozást egy nagy családi házban alakítják ki, amelyet már megvásároltak.

Az épület egy részét bérbe adták, egy pékség és egy zöldséges költözött az utcafronti helységekbe. A hátsó részben lesz a kecsketej feldolgozó üzem, ahol a térségben ritkaságnak számító sajtokat és más tejtermékeket fognak előállítani.

Fotó: Lokál
Az épület hátsó részben lesz a kecsketej feldolgozó üzem

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.