2018. november 18., vasárnap
Jenő

Külföld

Kegyetlen migránsok! Brutálisan megerőszakolták a házaspárt

Szinte felfoghatatlan, hogyan voltak képesek annyi szörnyűséget tenni áldozataikkal azok a bevándorlók, akik órákig erőszakoltak egy svéd házaspárt az otthonikban.

A két huszonéves támadó botot, fogót és kést is használt a kínzáshoz, de a férjet még szappanos vízzel is megitatták.


A vádirat szerint a házaspár férfi tagját bottal megverték, baltával a testébe vágtak, a bőrét öngyújtóval égették, és kényszerítették, hogy szappanos vizet igyon, majd meztelenre vetkőztették és megerőszakolták. A nővel sem voltak kíméletesebbek, őt is brutálisan megerőszakolták, amit a férfinek végig kellett néznie – írja az Origo.

A kegyetlen erőszakolót személyi szabadság megsértésével, kényszerítéssel és nemi erőszakkal is vádolja. A bűncselekmény felbujtója a két elkövető egyik hozzátartozója volt, akit korábban elítéltek erőszakos bűncselekmények elkövetéséért.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.