EUR: 365,41 Ft
CHF: 346,13 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Egyéb Veszprém

Két kezükkel dolgoztak meg a nemzetközi sikerért

Köszönetet mondott a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató (VKSZ)  Zrt. munkavállalóinak Temesvári Balázs vezérigazgató pénteken, miután Veszprém arany fokozatú minősítést ért el az Entente Florale európai városszépítő versenyen.

Temesvári Balázs vezérigazgató megköszönte a VKSZ dolgozóinak munkáját (fotó: Kovács Bálint)

A hálaprogramon a Hangvillában látta vendégül munkavállalóit a VKSZ Zrt. A jelenlévők munkájának köszönhető, hogy Veszprém előbb megnyerte a Virágos Magyarország versenyt, majd az európai fordulóban is a lehető legjobb eredményt érte el.


A VKSZ Zrt. munkatársainak köszönhetjük a virágos belvárost (fotó: Kovács Bálint)

Miután Szathmáryné Tóth Patrícia városüzemeltetési igazgató rövid prezentációval ismertette az elért eredményeket, a cég vezérigazgatója, Temesvári Balázs személyesen is megköszönte, hogy kollégái a két kezük munkájával járultak hozzá ahhoz, hogy Veszprémről mindig elismerően nyilatkozott a nemzetközi zsűri. Temesvári úgy fogalmazott, hogy minden munkavállaló fogaskerék az óraszerkezetben: ha mindenki a helyén van, a szerkezet jól működik, amit az elnyert elismerések is bizonyítanak.

Veszprém az elérhető legmagasabb minősítést érte el az európai virágosító versenyen (fotó: Kovács Bálint)

Az Entente Florale arany minősítése mellett egy másik díjnak is örülhet a VKSZ: az Ozone Zöld díjra benyújtott pályázatukkal ezüst minősítést értek el. A pályázatban a fenntartható gyepgazdálkodását mutatta be a közüzemi szolgáltató: a Széchenyi Egyetemmel együttműködésben ritkábban kaszált, őshonos növényekkel betelepített „kvadrátokat” alakítottak ki, ami az itt élő rovarok és madarak otthonául is szolgál.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.