EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Veszprém

Két kezükkel dolgoztak meg a nemzetközi sikerért

Köszönetet mondott a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató (VKSZ)  Zrt. munkavállalóinak Temesvári Balázs vezérigazgató pénteken, miután Veszprém arany fokozatú minősítést ért el az Entente Florale európai városszépítő versenyen.

Temesvári Balázs vezérigazgató megköszönte a VKSZ dolgozóinak munkáját (fotó: Kovács Bálint)

A hálaprogramon a Hangvillában látta vendégül munkavállalóit a VKSZ Zrt. A jelenlévők munkájának köszönhető, hogy Veszprém előbb megnyerte a Virágos Magyarország versenyt, majd az európai fordulóban is a lehető legjobb eredményt érte el.


A VKSZ Zrt. munkatársainak köszönhetjük a virágos belvárost (fotó: Kovács Bálint)

Miután Szathmáryné Tóth Patrícia városüzemeltetési igazgató rövid prezentációval ismertette az elért eredményeket, a cég vezérigazgatója, Temesvári Balázs személyesen is megköszönte, hogy kollégái a két kezük munkájával járultak hozzá ahhoz, hogy Veszprémről mindig elismerően nyilatkozott a nemzetközi zsűri. Temesvári úgy fogalmazott, hogy minden munkavállaló fogaskerék az óraszerkezetben: ha mindenki a helyén van, a szerkezet jól működik, amit az elnyert elismerések is bizonyítanak.

Veszprém az elérhető legmagasabb minősítést érte el az európai virágosító versenyen (fotó: Kovács Bálint)

Az Entente Florale arany minősítése mellett egy másik díjnak is örülhet a VKSZ: az Ozone Zöld díjra benyújtott pályázatukkal ezüst minősítést értek el. A pályázatban a fenntartható gyepgazdálkodását mutatta be a közüzemi szolgáltató: a Széchenyi Egyetemmel együttműködésben ritkábban kaszált, őshonos növényekkel betelepített „kvadrátokat” alakítottak ki, ami az itt élő rovarok és madarak otthonául is szolgál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.