EUR: 330,96 Ft
CHF: 301,32 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Egyéb Veszprém

Két kezükkel dolgoztak meg a nemzetközi sikerért

Köszönetet mondott a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató (VKSZ)  Zrt. munkavállalóinak Temesvári Balázs vezérigazgató pénteken, miután Veszprém arany fokozatú minősítést ért el az Entente Florale európai városszépítő versenyen.

Temesvári Balázs vezérigazgató megköszönte a VKSZ dolgozóinak munkáját (fotó: Kovács Bálint)

A hálaprogramon a Hangvillában látta vendégül munkavállalóit a VKSZ Zrt. A jelenlévők munkájának köszönhető, hogy Veszprém előbb megnyerte a Virágos Magyarország versenyt, majd az európai fordulóban is a lehető legjobb eredményt érte el.


A VKSZ Zrt. munkatársainak köszönhetjük a virágos belvárost (fotó: Kovács Bálint)

Miután Szathmáryné Tóth Patrícia városüzemeltetési igazgató rövid prezentációval ismertette az elért eredményeket, a cég vezérigazgatója, Temesvári Balázs személyesen is megköszönte, hogy kollégái a két kezük munkájával járultak hozzá ahhoz, hogy Veszprémről mindig elismerően nyilatkozott a nemzetközi zsűri. Temesvári úgy fogalmazott, hogy minden munkavállaló fogaskerék az óraszerkezetben: ha mindenki a helyén van, a szerkezet jól működik, amit az elnyert elismerések is bizonyítanak.

Veszprém az elérhető legmagasabb minősítést érte el az európai virágosító versenyen (fotó: Kovács Bálint)

Az Entente Florale arany minősítése mellett egy másik díjnak is örülhet a VKSZ: az Ozone Zöld díjra benyújtott pályázatukkal ezüst minősítést értek el. A pályázatban a fenntartható gyepgazdálkodását mutatta be a közüzemi szolgáltató: a Széchenyi Egyetemmel együttműködésben ritkábban kaszált, őshonos növényekkel betelepített „kvadrátokat” alakítottak ki, ami az itt élő rovarok és madarak otthonául is szolgál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kinyitották a Kikötőt

  Kinyitották a Kikötőt

  A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

 • Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Kilencedik alkalommal rendezte meg a városrész múltját felidéző megemlékezést a Cserhát Baráti Társaság a Lovassy Gimnázium udvarán találgató emlékjelnél.

 • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.