EUR: 335,77 Ft
CHF: 313,29 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Extra

Kételyekkel küzd Kovács Patrícia

Kovács Patrícia őszintén mesélt arról, hogy bizony neki is vannak kételyei a gyerekneveléssel kapcsolatban. Egy-egy nehéz döntés előtt mindig arra gondol először, hogy vajon ezt a körülötte lévők hogy csinálnák. Később azonban belátja a legjobb ha saját megérzéseire hallgat. 

A Nő Comment mai adásában Ábel Anita Balázsovits Edittel, Dobó Katával, Kovács Patríciával, Hadas Krisztával és e heti férfi vendégével, Vujity Tvrtko-val, a megfelelési kényszerről beszélgetett. Patrícia beismerte: ő a gyereknevelés terén szeretne mindenkinek megfelelni, emiatt egy-egy fontos döntésnél kételyekkel küzd.


“Anyaként minden kételyem és kétségem azért van, mert behozom a képbe egy döntésnél, – mint példul, hogy hol legyen az ovi vagy hol ne, hova menjen, legyen e külön óra vagy ne, mit reagáljak egy hisztériás rohamnál – az újságokat, az anyámat, a barátnőim véleményét” – vallot őszintén a színésznő, aki idővel rájött mi a megoldás arra, hogy ne gyötörjék kétségek csak azért, mert szeretne anyaként a környezetében lévőknek eleget tenni.

“Ha ezeket mind elhesegetem és csak befelé figyelek magamra meg arra a gyerekre, akkor nincs kétség, hogy jól csinálom. Akkor tudok csak rá koncentrálni. És mindig akkor van a káosz ha meg akarok felelni az anyámnak meg a pszichológusoknak” – tette hozzá.


Dobó Kata is felszólalt a témával kapcsolatban és arról mesélt, hogy mindenki kéretlen tanácsokat osztogatott neki várandósága alatt. “Mindenki osztogatta a mindenféle marha okos tanácsait. Miután minden gyerek máshogy szopizik, máshogy nem eszik, máshogy nem alszik, máshogy kell kezelni” – mondta a színésznő.

A talkshow teljes adását ma este 9 órától láthtaják a nézők a Spektrum Home csatornájá, ahol az is kiderül mennyire tud énekelni Tvrtko.

Kapcsolódó Cikkek