EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Kétezer forint maradt Ronaldinho számláján

A brazil hatóságok bevonták Ronaldinho útlevelét, ugyanis az egykori futballcsillag számláján alig ötfontnyi összeget találtak, miközben 1,75 millió fontos büntetést szabtak ki rá engedély nélküli építkezésért.

Furcsa módon a brazíliai Rio Grande do Sul bíróságának döntéséről, azaz az útlevél bevonásáról a spanyol Marca számolt be elsőként. A lap szerint a Barcelona csapatának felejthetetlen ásza 1,75 millió fontos (kb. 644 millió forint) adósságot halmozott fel.


Profimedia, Zuma Press – News

A hivatalosan idén visszavonult 38 éves játékost és menedzserként is ténykedő testvérét, Roberto Assis Moreirát a közelmúltban komoly pénzbírságra ítélték, mert természetvédelmi területen engedély nélkül építkeztek. A tetemes pénzt az épületek és a terület jelzálogba adásával kívánták visszafizetni, ám a magas kamatok miatt ez sem fedezte az 1,75 milliós büntetést. Ráadásul Ronaldinho számláján mindössze kétezer forintnyi pénzt találtak, és ez éles ellentétben van azzal a nagyvilági életstílussal, mint amelyet a sztár folytat.

A korábbi világbajnok jelenleg Kínában és Japánban múlatja az időt, hogy busás fizetségért cserébe néhány nagy világcég termékeit reklámozza.

A futballban szerzett dicsőségével mit sem törődő bíró szerint ezek az utak éppen elég jövedelmet biztosítanak Ronaldinhónak, hogy ebből könnyűszerrel kifizesse a bírságot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.