EUR: 319,76 Ft
CHF: 280,31 Ft
2019. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Sport

Kétezer forint maradt Ronaldinho számláján

A brazil hatóságok bevonták Ronaldinho útlevelét, ugyanis az egykori futballcsillag számláján alig ötfontnyi összeget találtak, miközben 1,75 millió fontos büntetést szabtak ki rá engedély nélküli építkezésért.

Furcsa módon a brazíliai Rio Grande do Sul bíróságának döntéséről, azaz az útlevél bevonásáról a spanyol Marca számolt be elsőként. A lap szerint a Barcelona csapatának felejthetetlen ásza 1,75 millió fontos (kb. 644 millió forint) adósságot halmozott fel.


Profimedia, Zuma Press – News

A hivatalosan idén visszavonult 38 éves játékost és menedzserként is ténykedő testvérét, Roberto Assis Moreirát a közelmúltban komoly pénzbírságra ítélték, mert természetvédelmi területen engedély nélkül építkeztek. A tetemes pénzt az épületek és a terület jelzálogba adásával kívánták visszafizetni, ám a magas kamatok miatt ez sem fedezte az 1,75 milliós büntetést. Ráadásul Ronaldinho számláján mindössze kétezer forintnyi pénzt találtak, és ez éles ellentétben van azzal a nagyvilági életstílussal, mint amelyet a sztár folytat.

A korábbi világbajnok jelenleg Kínában és Japánban múlatja az időt, hogy busás fizetségért cserébe néhány nagy világcég termékeit reklámozza.

A futballban szerzett dicsőségével mit sem törődő bíró szerint ezek az utak éppen elég jövedelmet biztosítanak Ronaldinhónak, hogy ebből könnyűszerrel kifizesse a bírságot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Matek helyett győzelem a segítség

  Matek helyett győzelem a segítség

  Tizenegy, kilenc vagy öt? A feladvány magától értetődő a fradisták számára, azaz ennyire nő vagy csökken az FTC előnye a MOL Vidi elleni mérkőzés után.

 • Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb világbajnokságát rendezi hazánk április 21. és 28. között a Hungexpón. Ráadásul a hazai vb pontosan 40 évvel követi a sportág legnagyobb magyar sikerét, amikor a Jónyer–Klampár–Gergely trió a világot megverve nyerte el a világbajnoki címet csapatban a phenjani döntőben.

 • Tornatörténelmet ír a város

  Tornatörténelmet ír a város

  Eddig a kontinensbajnokság volt a legrangosabb nemzetközi verseny, amelyen a legjobb junior tornászok megmutathatták tudásukat.