2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb XVI.kerület

Kézilabdapályát kapott a suli

A Szent-Györgyi Albert Általános Iskola Csömöri út 142. szám alatti épületének udvarán kézilabdapálya épült. A sportudvart az Észak-pesti Tankerületi Központ, az önkormányzat és a Magyar Kézilabda Szövetség közösen adta át.

A gyerekek már birtokba is vették a pályát (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

Az átadó után a gyerekek nagy örömmel vették birtokba a megújult pályát, így a jövőben az iskola diákjainak a rendszeres úszásoktatás mellett még több lehetőségük adódik a sportolásra. Kovács Péter polgármester elmondta, hogy köszönet jár Kocsis Máténak, a Magyar Kézilabda Szövetség elnökének és Szatmáry Kristóf parlamenti képviselőnknek a támogatásért.
– Jó volt kicsit újra kézilabdásnak lenni. Bár régen nem kapus voltam, hanem szélső, de a gyerekek kedvéért beálltam védeni, állítólag nem is csináltam rosszul – mondta a polgármester.


A beruházás 31,5 millió forintba került.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.