EUR: 330,96 Ft
CHF: 301,32 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Életmód

Kibernetikus irányítással születik újjá a test és a lélek

Talán kissé szarkasztikusan hangzik, hogy a Hajós utcában egy helyen születik újjá a test és a lélek. Mégis érdemes próbát tenni azoknak, akik a hagyományos és megszokott nyugati orvoslási technikák, gyógyszeres kezelések helyett az alternatív egészségfejlesztő és megőrző módszerekre tették le a voksukat.

Az egyik ilyen a holisztikus medicina, melynek módszereit a Hajós utcában megnyílt Mátrix Holistic Center alkalmazza. A görög holosz szóból eredő kifejezés a teljességet jelenti. A holisztikus szemléletű gyógyítás az embert egésznek tekinti, feltételezi testének, szellemének és érzelmeinek egységét. A szakemberek nem csak a betegséget, a megbetegedett szervet, vagy testrészt, hanem a beteget gyógyítják, annak egészségét kívánják helyreállítani. Vagy éppen azt, hogy minél tudatosabban kapcsolódhassunk fizikailag, szellemileg és érzelmileg a bennünket körülvevő világhoz, és adekvát válaszokat adjunk az új kihívásokra.


Ehhez kíván segítséget nyújtani a Mátrix, jelesül abban, hogy a szervezet kibernetikai irányításának támogatásával akadálymentes legyen a sejtek közötti információk áramlása. A holisztikus módszer eredményeit felhasználó készülékeket, berendezéseket világ és olimpiai bajnok sporolóink is rendszeresen használják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt nem tudják a robotok

  Ezt nem tudják a robotok

  Már vannak és lesznek olyan munkák, amelyeket átvettek a gépek, szoftverek, ugyanakkor az automatizáció új munkaköröket és szakmákat is teremt, így nemcsak „elvesz” az új ipari forradalom, hanem ad is.

 • Irány a Vértes és a Gerecse!

  Irány a Vértes és a Gerecse!

  Már nyolc kötettel büszkélkedhet a KidsOasis meseútikönyv-sorozata. Az Utazik a család könyveiben nyolc magyarországi tájegységről, régióról olvashatnak a gyerekek saját nyelvükön, közérthetően, viccesen, kedvesen.

 • Miért fontos a fogszabályozás?

  Miért fontos a fogszabályozás?

  A fogszabályozás célja nem kizárólag a fogak, a fogsor esztétikusabbá tétele, hanem a harapási rendellenességek megszüntetése is, ami a fogak és az állkapocs rendezetlen helyzete miatt is kialakulhat.