EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Életmód

Kibernetikus irányítással születik újjá a test és a lélek

Talán kissé szarkasztikusan hangzik, hogy a Hajós utcában egy helyen születik újjá a test és a lélek. Mégis érdemes próbát tenni azoknak, akik a hagyományos és megszokott nyugati orvoslási technikák, gyógyszeres kezelések helyett az alternatív egészségfejlesztő és megőrző módszerekre tették le a voksukat.

Az egyik ilyen a holisztikus medicina, melynek módszereit a Hajós utcában megnyílt Mátrix Holistic Center alkalmazza. A görög holosz szóból eredő kifejezés a teljességet jelenti. A holisztikus szemléletű gyógyítás az embert egésznek tekinti, feltételezi testének, szellemének és érzelmeinek egységét. A szakemberek nem csak a betegséget, a megbetegedett szervet, vagy testrészt, hanem a beteget gyógyítják, annak egészségét kívánják helyreállítani. Vagy éppen azt, hogy minél tudatosabban kapcsolódhassunk fizikailag, szellemileg és érzelmileg a bennünket körülvevő világhoz, és adekvát válaszokat adjunk az új kihívásokra.


Ehhez kíván segítséget nyújtani a Mátrix, jelesül abban, hogy a szervezet kibernetikai irányításának támogatásával akadálymentes legyen a sejtek közötti információk áramlása. A holisztikus módszer eredményeit felhasználó készülékeket, berendezéseket világ és olimpiai bajnok sporolóink is rendszeresen használják.

Kapcsolódó Cikkek