EUR: 358,27 Ft
CHF: 339,04 Ft
2020. március 30., hétfő
Zalán

Belföld

Kínos! Márky-Zay Pétert hazugságon kapták

Saját magát cáfolta meg a politikus, aki ugyan korábban még azt mondta a hódmezővásárhelyi kórházról, hogy életveszélyes, most kiderült, a lánya idén nyáron a vásárhelyi kórházat választotta gyakorlati helyszínül, ráadásul nem először.

Két eset lehetséges: Márki-Zay Péter egy életveszélyes kórházba engedte el a lányát tanulni, vagy Márki-Zay Péter hazudott a kampányban. Ez bizonyára ki fog derülni, a kórház mindenesetre hitelrontás miatt beperelte az országos politikai szerepről álmodozó vásárhelyi polgármestert, ennek első tárgyalási napja pénteken lesz a szegedi bíróságon – írja az Origo.


„Ha Önök bemennek a hódmezővásárhelyi kórházba, az életüket kockáztatják” – állította Hódmezővásárhely polgármestere a hódmezővásárhelyi kórházról egy jobbikosok által, az országgyűlési választás véghajrájában szervezett fórumon – emlékeztet a portál a korábbi eseményre..

Nem kellett hozzá sok idő, lelepleződött a polgármester.


Ugyanis az ellenzéki politikus lánya, Márki-Zay Lilla idén nyáron a vásárhelyi kórházat választotta gyakorlati helyszínül, ráadásul nem először – írja az Origo.

A vasarhely24.com nevű internetes portál ismertette Kallai Árpád, a vásárhelyi kórház főigazgatójának véleményét, aki a portál kérdésére feltette a kérdést:

Ha igaz, hogy a vásárhelyi kórház ennyire rossz, ilyen borzalmas, a polgármester lánya az ott eltöltött, ismétlődő orvostan hallgatói gyakorlatok után most vajon miért jelentkezett gyakorlatra ismét?

Kallai meg is válaszolta a kérdését: valószínűleg azért, mert korábban is jól érezte magát, úgy érezte, sokat tanul az ott dolgozó kollégáktól. A kórház ezért hitelrontás miatt beperelte a polgármestert, ennek első tárgyalási napja pénteken lesz a szegedi bíróságon – olvasható az Origo cikkében.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek