2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Belföld

Kínos! Márky-Zay Pétert hazugságon kapták

Saját magát cáfolta meg a politikus, aki ugyan korábban még azt mondta a hódmezővásárhelyi kórházról, hogy életveszélyes, most kiderült, a lánya idén nyáron a vásárhelyi kórházat választotta gyakorlati helyszínül, ráadásul nem először.

Két eset lehetséges: Márki-Zay Péter egy életveszélyes kórházba engedte el a lányát tanulni, vagy Márki-Zay Péter hazudott a kampányban. Ez bizonyára ki fog derülni, a kórház mindenesetre hitelrontás miatt beperelte az országos politikai szerepről álmodozó vásárhelyi polgármestert, ennek első tárgyalási napja pénteken lesz a szegedi bíróságon – írja az Origo.


„Ha Önök bemennek a hódmezővásárhelyi kórházba, az életüket kockáztatják” – állította Hódmezővásárhely polgármestere a hódmezővásárhelyi kórházról egy jobbikosok által, az országgyűlési választás véghajrájában szervezett fórumon – emlékeztet a portál a korábbi eseményre..

Nem kellett hozzá sok idő, lelepleződött a polgármester.


Ugyanis az ellenzéki politikus lánya, Márki-Zay Lilla idén nyáron a vásárhelyi kórházat választotta gyakorlati helyszínül, ráadásul nem először – írja az Origo.

A vasarhely24.com nevű internetes portál ismertette Kallai Árpád, a vásárhelyi kórház főigazgatójának véleményét, aki a portál kérdésére feltette a kérdést:

Ha igaz, hogy a vásárhelyi kórház ennyire rossz, ilyen borzalmas, a polgármester lánya az ott eltöltött, ismétlődő orvostan hallgatói gyakorlatok után most vajon miért jelentkezett gyakorlatra ismét?

Kallai meg is válaszolta a kérdését: valószínűleg azért, mert korábban is jól érezte magát, úgy érezte, sokat tanul az ott dolgozó kollégáktól. A kórház ezért hitelrontás miatt beperelte a polgármestert, ennek első tárgyalási napja pénteken lesz a szegedi bíróságon – olvasható az Origo cikkében.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Összevissza ígérgetnek Budapesten az ellenzéki jelöltek, akik közül többen is részt vettek a 2010 előtti városirányításban – emlékeztetett Tarlós István főpolgármester a Kossuth rádióban, ahol elmondta, hogy azóta sikerült stabilizálni a város működését, többek közt az akkor romokban heverő BKV-t.

 • Egyre csökken az államadósság

  Egyre csökken az államadósság

  Tíz éve nem volt olyan alacsony az államadósság, mint az idei első félév végén. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentése alapján 2021-re hatvan százalék alá süllyedhet a magyar államháztartás adóssága.

 • Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kifelé S. Levente példás családi életet élt, miközben a fiával a kismotorjára ültetve sétálni indult, egyik kezében az élettársa, Anita kezét fogta, a másikban a nő kutyáját vezette pórázon.