EUR: 317,96 Ft
CHF: 280,53 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Kirabolták a Barca-játékos házát

Ismeretlen tettesek törtek be és rabolták ki Jordi Alba, az FC Barcelona hazát, míg a futballista Milánóban futballozott. A hírt kirobbantó La Vanguardia című lap szerint a futballista családtagjai otthon tartózkodtak, amikor a bűnözők behatoltak a villába.

A spanyol La Vanguardia című kiadvány rendőrségi forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy Jordi Alba, az FC Barcelona balhátvédje bűncselekmény áldozata lett. A lap szerint egyelőre ismeretlen tettesek betörtek barcelonai villájába és kirabolták. A rendőrség szerint a futballista családtagjai otthon voltak a betörés időpontjában, ami hétfőn este történt, nem sokkal az után, hogy a Barca elutazott Milánóba, ahol kedd este az Inter ellen szerepelt a Bajnokok Ligájában. A La Vanguardia szerint a behatolók a ház második emeleti ablakán keresztül jutottak be és egy széfet törtek fel. Arról egyelőre nincs hír, hogy mit és milyen értékben vittek el.


Nem ez az első eset, hogy egy Barcelona futballistát kirabolnak. Az oroszországi világbajnokság előtt Gerard Piqué otthonát rámolták ki, de Philippe Coutinho sem úszta meg, akinek a házába nem sokkal azután törtek be, hogy a Liverpoolból a katalán városba igazolt.

Jordi Alba egyébként kiválóan játszik a Barcelonába, azonban valamiért nem számol vele Luis Enrique, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya. Nem lehet tudni, hogy miért van ez így, hiszen Enrique korábban a Barcelonát irányította és alapemberként számított a 29 éves védőre.


– Jordi Alba magas szinten futballozik, de ez nem meglepő, hiszen ez mindig is így volt – nyilatkozta a szövetségi kapitány az Atlético Madrid–Borussia Dortmund Bajnokok Ligája meccs előtt kedden.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Az olaszországi Coneglianóban megrendezett Európa Kupán kezdték a nemzetközi szezont a magyar kick-boxosok. A több korosztály számára kiírt Golden Glove elnevezésű versenyen – ahová közel 1500-an neveztek – a 22 résztvevő nemzet közül Magyarország a harmadik helyen végzett az éremtáblázaton.

 • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

 • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.