2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Sport

Kiröhögték egymást Pacquiaóék

Manny Pacquiao röhögőgörcsöt kapott, amikor farkasszemet nézett Adrian Bronerrel. A két öklöző január 19-én Las Vegasban találkozik a ringben, amikor is a WBA váltósúlyú vb-övéért harcolnak.

A New York-i sajtóeseményen a szokásoknak megfelelően felszólították a címvédő filippínót és amerikai kihívóját, hogy nézzenek szembe egymással. Nos, az ilyenkor megszokott forgatókönyv szerint az a legkevesebb, hogy mindennek elmondják egymást a felek.


Lásd a Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov mérkőzés felvezetőjét! Ezúttal azonban Pacquiao elvesztette a magára erőltetett komolyságot és kitört belőle a nevetés. Broner sem tudta megállni röhögés nélkül, és a legnagyobb egyetértésben nevetgélték végig a „szembesítést”.

Egy biztos, a ringben már nem lesznek ilyen barátságosak egymással. A 39 éves Pacquiao nyolc súlycsoportban is vb-övet szerzett, de már pályafutása vége felé jár, igaz, tíz évvel fiatalabb ellenfele, mostanában nincs csúcsformában.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Világsztárok mellett szerepel Zsóri Dániel

    Világsztárok mellett szerepel Zsóri Dániel

    Az év góljáért járó Puskás-díj történetében először magyar labdarúgó is szerepel a 10-es jelöltlistán: a debreceni Zsóri Dániel Ferencvárosnak lőtt februári találatára is lehet szavazni a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapján.

  • Taroltak a magyar sportolók

    Taroltak a magyar sportolók

    Magyarország egyszerre több világeseménynek is a házigazdája lehetett, hiszen tegnap ért véget a kajak-kenu világbajnokság Szegeden, Budapesten rendezték meg a FINA junior úszó világbajnokságot, illetve a magyar főváros társrendezője a szeptember 8-ig tartó röplabda Európa-bajnokságnak is.