2019. április 24., szerda
György

Egyéb Győr

Kis markolót is hozhat a Mikulás!

A Pannon Víz Zrt. játékra hívja a gyermekeket. A fényképen is látható valódi markolóról készült rajz másolatát vagy a markolóról készült képet kell elküldeni a [email protected] e-mail-címre december 3-án 12 óráig.

A rajzon és fotón persze a gyermekek is szerepelhetnek, határt csak a fantázia szab, a lényeg, hogy a markoló mindenképp megjelenjen a pályázatokon. A nyertes képet még aznap 14 óráig közzéteszik, és az értesítést is kiküldik. A részvételi szabályzat a www.pannon-viz.hu oldalon olvasható. A nyeremény 512 éves korú gyermekeknek ajánlott!


A kisebbik markolót a nyertesnek elhozza a Mikulás!
Fotó: Pannon Víz Zrt.

– Szeretjük, mert nagyon mozgékony, szűk helyeken, akár kapualjakban is könnyen elfér – mesélte az igazi markolóról Csekő Roland, a Pannon-Víz Zrt. gépkezelője. – A gumis lánctalp nem tesz kár a burkolatokban. Hosszú árkok ásására, nagy mélységű munkákhoz természetesen nem ez a legmegfelelőbb, erre valók a nagyobb gépek. A hibaelhárítási feladatok döntő többségére viszont ezzel a géppel vonulunk ki. Vizes bemutatókon mindig hosszú sor kígyózik a kis markolónál, a csöppségek alig várják, hogy beülhessenek a vezető ölébe. Ha van valamelyikőtöknek a bemutatókon készült fényképe, küldjétek el, mert most nyerő lehet! – tanácsolta a kis markoló kezelője is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.