2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb Dunaújváros

Kit jelöljenek a Dunaújváros Sportjáért díjra?

December 20-ig várják az ajánlásokat a Dunaújváros Sportjáért díjra érdemesnek tartott személyekről. A javaslatokat a polgármesteri hivatalba lehet elküldeni. 

Mint azt a város honlapján, a dunaujvaros.hu-n olvasható: „… a Dunaújváros Sportjáért díj azon személyeknek és közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban a testnevelés és sport területén kiváló munkát végeztek vagy kimagasló sporteredményeket értek el. A díjat egy évben legfeljebb egy személynek, illetve közösségnek lehet odaítélni. Ennél több díjat csak rendkívül indokolt esetben adományozhat a közgyűlés. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható.”


2017-ben Petrás Gábor kapta a Dunaújváros Sportjáért díjat
Fotó: dunaújvaros.com

Mint a weboldalon található leírásban is szerepel, az ajánlásban az indoklásnak is szerepelnie kell. A javaslatokat december 20-ig várják a polgármesteri hivatal címére (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1-2., Polgármesteri Hivatal).

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.