2020. április 05., vasárnap
Vince

Extra

Köllő Babett feneke ellopta a showt

A Csak show és más semmi pénteki adásában volt minden: könnyek, síri csend és halálfélelem, szexi popsik és csilingelő poharak. A showt azonban mégis inkább a női idomok uralták, így került a középpontba Köllő Babett popsija is!

Hihetetlenül izgalmas és látványos volt a TV2 Csak show és más semmi című műsor pénteki adása. A show Vastag Csaba és Horváth Éva nyílpuskáks produkciójával kezdődött, ami a zsűri egyik kedvence lett, ez a pontszámokon is meglátszott, összesen negyven ponttal nyitottak. Később azonban Köllő Babett és Schobert Norbi lopták el a showt, amikor vérpezsdítően szexi brazil táncprodukciójukkal léptek színpadra. – “Az az igazság, amikor így pucsítanak, pont előttem, akkor egy új műfajt fogok teremteni: a háromlábú capoeirat” – mondta kisfilmjükben nevetve Norbi, akivel minden bizonnyal rengetg férfi egyetértett.


Fotó: Cser Dániel

– Engem egy dolog fog megzavarni, az a vetkőzés – mondta előzetesen Babett, mire Norbi közbevágott: “Én arra az egy dolgora várok egész héten, a vetkőzésre!” – viccelődött Norbi, akinek a próbák alatt egyébként gerincsérve is kiújult. – Be van merevedve a hátam, el van csúszva egy csigolyám – mondta, de hősesen állta a sarat. Sérülésére pedig minden bizonnyal gyógyír volt a péntek esti produkció és hamar elvonatkoztatott fájó derekától, amikor Köllő Babett és a többi táncoslány végre megvált a textiltől.

Fotó: Cser Dániel

 

A zsűri természetesen imádta a produkciót, Babettet pedig az egekig magasztalták durván szexi tánca és tökéletes alakja miatt. – Azt a leborult szivarvégit! – kezdte Richter Joci, akinek felesége, Merrylu a nyitányban egy artista mutatvánnyal kápráztatta el a nézőket, később pedig a lelátóról izgulta végig az adást. – Csínján kell bánnom a szavakkal, mert egy nyíl a hátamba áll innen hátulról – mutatott nevetve feleségére az ifjú cirkuszigazgató. – Úgy riszáltad, hogy melegünk lett – folytatta mosolyogva Joci, majd Badár Tamás kapott szót, aki alig bírt megszólalni. – Indokolatlanul kevés vér van most a fejemben, nagyon nehéz így nyilatkozni, nekem a produkció után Tilla szólt, hogy ebben Norbi is benne volt – mondta nevetve. A zsűri végül 39 ponttal jutalmazta Babették előadását. A produkció után pedig a Lokál is rákérdezett, a szereplőknél, hogy érezték magukat a színpadon.


Fotó: Cser Dániel

– Én múlt héten beleadtam anyait apait a dobolásba. Annál jobban szerintem nem tudok teljesíteni, mint akkor. Az elmúlt egy hét és ez a produkció azonban nekem egy nyaralás volt, kikapcsolódás és jutalomjáték. A leszázalékolt rokkant kisnyugdíjas elment csajokat nézni – kezdte nevetve Norbi.

Fotó: tv2

 

– Viccet félretéve, természetesen ebbe is sok energiát fektettem, de itt Babetté és a hölgyeké volt az igazi főszerep, amit egyáltalán nem bánok. Aki pedig azon aggódna, hogy mit szólt Réka, hogy ennyi csinos és lenge öltözetű nő vett körül, ne tegye, mert ez egy színpadi produkció volt csupán. Babett gyönyörű nő, de nekem Réka a mindenem, és számomra a világon a legszebb feneke neki van! – mosolygott Norbi, akitől Babett vette át a szót.

Fotó: tv2

 

– Megmondom őszintén, én rettegtem attól, hogy nekem le kell majd vetkőznöm. Bár nem tűnik úgy, nagyon gátlásos vagyok és féltem ettől a jelmeztől, mert a lenge enyhe kifejezés, szinte semmit nem takar – nevetett. – A férjemet egyébként ez egyáltalán nem zavarja. Világosan tudja, hogy mindez a show része – mondta Babett.

A műsor végét egy drámai produkció zárta. Baronits Gábor és Koholák Alexandra kötéltánca alatt a légy zümmögését is hallani lehetett, a közönség is feszülten figyelt. Alexa biztostókötél nélkül sétált végig az öt méter magasan kifüggesztett drótkötélen, Gábor mindezt vakon, egy zsákkal a fején tette meg. Balázs Andit annyira meghatotta a produkció, hogy könnyek között mondott véleményt a látottakról. Gábort és Alexát, podukciójukkal mindenkit maguk mögé utasítva a show legjobbjainak választották a nézők.

Fotó: Cser Dániel

 

A show legsziporkázóbb beszólását pedig Claudiának ítéljük:

A kötéltáncos produkció után Gábor elmesélte, hogy napokig nem alaudt, annyira félt és felpörgette az adrenalin a próbák után. Richter Joci mindezt tudta, ennek ellenére egy kis gonoszsággal viccelte meg a színészt:

– Bevallom picit gonosz voltam. Küldtem Gábornak egy videót, ahol egy kis baleset volt a cirkuszban, leestek… picit próbáltam bátorítani – mesélte egy ördögi kacaj kíséretében Joci, mire Claudia felcsattant:

– Igazából, neked mi volt a jeled az óvodában, már ne haragudj?! Egy görény?

Fotó: tv2

 

A Csak show és más semmi hatodik adásában sem maradunk majd izgalmak és popsik nélkül. Jövő héten Köllő Babett és Horváth Éva twerkelni fog, Norbi és Pápai Joci csonttörő mutatványokkal készülnek, Tatár Csillának és Vastag Csabinak pedig a Ripper fivérek produkcióját kell betanulni.

Még több fotó az alábbi galériában:

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek