EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Körözött férfit fogtak el a bulinegyedben

A rendőrség közterületi intézkedéssorozatának részeként elfogtak egy körözött férfit, illetve négy további embert kábítószer birtoklásának gyanúja miatt november 15-én a fővárosi “bulinegyedben” – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Emellett előállítottak egy férfit, aki kivonta magát a rendőri intézkedés alól, továbbá két emberrel szemben közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt szabálysértési eljárás indult – írták.


Az akciósorozat alatt összesen 186 esetben intézkedtek, ennek részeként két nap alatt 54 taxist ellenőriztek; 27 esetben indítottak eljárást különböző engedélyek hiánya miatt, valamint 26 járművezető ellen szabálysértési eljárást kezdeményezték.

Hangsúlyozták: az ellenőrzés célja a szórakozóhelyek környékén előforduló vagyon elleni, illetve más jogsértő bűncselekmények elleni fellépés, valamint a kábítószerhez kapcsolódó bűncselekmények felderítése és az engedély nélküli taxiszolgáltatások kiszűrése.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival a következő időszakban továbbra is folytatja az ellenőrzéseket Terézvárosban, Erzsébetvárosban és a Belvárosban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.