EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 25., szombat
Pál

Egyéb Székesfehérvár

Kosárlabda két keréken

Székesfehérváron, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége csarnokában nyílt edzést tartott a Magyar Kerekesszékes Kosárlabda-válogatott.

A program célja a tagtoborzás is volt, ahhoz a helyi kezdeményezéshez csatlakozva, hogy Fehérvárnak is legyen kerekesszékes kosárlabdacsapata, hiszen a városban népszerű ez a sportág.


Magyar András, a szövetség Fogyatékkal Élő Kosárlabdázók Bizottságának elnöke és a magyar kerekesszékes kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya egy hónapban egyszer tart edzést Székesfehérváron a válogatottnak.

Sportolni kell, versenyezni kell, ez sokat segíthet az élet versenyben Fotó: ÖKK, Molnár Artúr

A kerekesszékes kosárlabda az egyik legnépszerűbb sportág a mozgássérült sportolók körében. Egy mozgásában korlátozott embernek sokkal nagyobb szüksége van a sportolásra, mert amellett, hogy segít a kondíció megőrzésében, az ép társaktól kapott megbecsülés erősíti a társadalomhoz tartozás érzését.

A megyeszékhelyen is szeretnék az itt élő sérült embereket ösztönözni, hogy kapcsolódjanak be a sportág életébe. Az MKOSZ csarnokban a válogatott következő nyílt edzésén, 2019. január 19-én 15 órakor várják a jelentkezőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.